Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mastni fleki na matiranem steklu 24.8.2006 8:50:23
|
|
|
|
Tinca7
|
A veš, da sem ravnokar živce izgubila z istim problemom!
|
|
|
|
RE: mastni fleki na matiranem steklu 24.8.2006 11:11:53
|
|
|
|
Anonimen
|
vem da moja mami isto živce zgubla s tem, ona kar z prilom mal zdrgne! pa čez vso matirano površino, da je vsepovsod enakomerno. probaj, drgni in drgni!
|
|
|
|
RE: mastni fleki na matiranem steklu 24.8.2006 12:30:55
|
|
|
|
bumerang
|
Ni potrebno drgniti do nezavesti. Ena možnost je para, s katero gre vse super in takoj dol. Druga možnost pa je Mellerud čistilo (topilo za maščobe in vosek), ki ga prodajajo v Obiju. Potem pa čez z magično dvostransko krpo za steklene površine iz npr. Mullerja (ena stran modra, druga pa "jelenja").
|
|
RE: mastni fleki na matiranem steklu 24.8.2006 13:15:13
|
|
|
|
Anonimen
|
prisegam na ASTONISH for kičn. Dobiš ga v vsakem šparu. Meni je total zasvinjano mastno napo (gazdarica ni filtra noter montirala) uspelo zglancat na nulo. Isto stekla.
|
|
|
|
RE: mastni fleki na matiranem steklu 24.8.2006 13:33:25
|
|
|
|
Baldi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0 prisegam na ASTONISH for kičn. Dobiš ga v vsakem šparu. Meni je total zasvinjano mastno napo (gazdarica ni filtra noter montirala) uspelo zglancat na nulo. Isto stekla. A so stekla še vedno mat, al so zdej sijaj Pri nas je tud eno manjše polje, na enem predelu satiniranega stekla in me zato prav tako zanima kako in kaj...
|
|
|
|
RE: mastni fleki na matiranem steklu 24.8.2006 13:54:54
|
|
|
|
Baldi
|
Moram dopolnit, sem šele zdaj opazu IZVIRNO SPOROČILO: Baldi Pri nas je tud eno manjše polje, ki kr noče bit več mat, na enem predelu satiniranega stekla in me zato prav tako zanima kako in kaj......
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?