Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Maša končno prišla domov 28.4.2009 5.6.2009 17:58:30
najci
0,03 l in še to občasno! Pa to je res fantastično! To je re tako zelo zelo malo! Ma super! Še malo, pa boste brez vsega. Uživajte doma in predvsem - ostanite zdrave, da bo dihanje vsak dan boljše
RE: Maša končno prišla domov 28.4.2009 8.6.2009 22:04:01
Mili11
čestitke Maši in mamici
moja punčka je bila istočasno na kirurgiji kot Maša (mi smo bili v dvojki) in se dobro spomnim dneva, ko je Maška odšla domov. Jaz takrat še nisem poznala vse vaše zgodbe, malo smo se mamice tam pogovarjale, a vso težko vašo zgodbo sem sedaj prebrala tle gor.
A kar želim povedati, da je bil vaš odhod domov tako lep trenutek, da smo imeli solze v očeh tudi tisti,... ki smo vas poznali le na pogled. Res pa ima Maška srečo, da ima tako skrbno mamico, in me sploh ne čudi, da gre punčki tako dobro, saj jo obdaja res veliko ljubezni.
RE: Maša končno prišla domov 28.4.2009 28.8.2009 10:38:26
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: 24.teden
Evo Maša je 17.8.2009 praznovala 1. rojstni dan, pupa je pridna in se samo smeji, je moj največji zaklad poleg prve hčerke in prilagam fotke...
A 17. 8. je rojena? Joj, škoda ker nisem tega takoj vedela, bi ti povedala, da smo takrat same levinje, borke, fejst babe rojene. Pa še luštne povrh, he, he.
RE: Maša končno prišla domov 28.4.2009 31.8.2009 15:07:17
orka
jaz pa malo zamujam ampak iz srca želim Maši vse najboljše in najlepše v življenju.... sem bila zasedena saj je naša nedonošenka tudi 26.praznovala 1 . leto življenja
RE: Maša končno prišla domov 28.4.2009 11.4.2010 7:59:16
DEJANMB
Čestitke mamici in atiju ob vsem od rojstva dalje.Sam sem očka sineka rojenega pred 2 dnevoma in sicer 27-5 DNI z porodno zežo 660g in 33 cm,veliki bojevnik do sedajle in upam da bo vse vredu z njim,mamica pa pridno okreva po nujnem carskem rezu.Ob pogledu vajine zgodbe imam zelo zelo veliko vzpodbudo za najinega sineka ANEJA.........
RE: Maša končno prišla domov 28.4.2009 11.4.2010 17:48:55
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: DEJANMB
Čestitke mamici in atiju ob vsem od rojstva dalje.Sam sem očka sineka rojenega pred 2 dnevoma in sicer 27-5 DNI z porodno zežo 660g in 33 cm,veliki bojevnik do sedajle in upam da bo vse vredu z njim,mamica pa pridno okreva po nujnem carskem rezu.Ob pogledu vajine zgodbe imam zelo zelo veliko vzpodbudo za najinega sineka ANEJA.........
Mislimo na vas in držimo pesti za malega borca!!! Na tem formu boš našel kar nekaj zelo spodbudnih zgodbic malih junakov, ki po vseh vzponih in tudi padcih končno pridejo domov!
RE: Maša končno prišla domov 28.4.2009 11.4.2010 23:10:21
bibyzan
Jojjjj DejanMB tale tvoja slikca me spominja že 3 leta nazaj. Ko se zdajle spomnim, me kar oblije. Naša mala je imela 70 g več, ampak to nič ne pomeni. Pomembni so vitalni organi. Rojena v 27 tedni 3 dni, isti nujni cr. Pred pol ure sva jo komaj spravila spat: cviljenje, laufanje, vriskanje, skakanje po postelji. Vse kar smo si pred 3 leti tako želeli. Imeli smo nekaj problemov, a nam je uspelo, brez kisika doma 2 tedna pred predvidenim datumom poroda. Naj tudi vam uspe!!!! Verjemita vanj, to veliko pomaga!!
RE: Maša končno prišla domov 28.4.2009 12.4.2010 12:47:35
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: DEJANMB
DEJANMB vse pikepoke tega sveta za ANEJA!!!! Držite se, ti poskrbi najprej za mamico, da bo čimbolje in čimprej okrevala, skupaj pa bodita ob Aneju, ga spodbujajta, verjemita vanj in mu namenjajta vso ljubezen, ki jo premoreta! SREČNO!!!
RE: Maša končno prišla domov 28.4.2009 12.4.2010 20:34:34
Janeja
Dejanmb, veliko nas je tukaj, ki imamo take male borce. Naša Lea je bila rojena v 24T s 520 gr in 30 cm. Danes je nagajiva 5 letnica brez kakršnihkoli posledic ekstremno prezgodnjega rojstva.
Treba bo veliko potrpljenja in predvsem zaupanja v vajinega malega borca. Na na koncu, ko boste skupaj doma, vam bo vse to poplačano in težki trenutki pozabljeni. Vse tukaj držimo pesti za vas.
< Sporočilo je popravil Janeja -- 12.4.2010 20:36:32 >