|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   masaža nosečk v mb
9.3.2009 17:23:13   
pupa_b
Oj, mene pa zanima, ali ima katera izkušnje z masažo, namenjeno nosečkam, v MB ali okolici. Kje, koliko stane ipd. Sem v devetem tednu in se mi ful lušta ene fajn masaže, pa ne vem niti, kam, niti če je sploh dobro, da grem.

Hvala za kakršno koli mnenje, odgovor!

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: masaža nosečk v mb
9.3.2009 18:31:30   
barbi__ka
Masažo si vsekakor lahko brez skrbi privoščiš do 5 meseca. Poznam pa eno, ki jo izvaja na domu ali pa pride k tebi. Če te zanima ti dam njeno številko in se dogovorita.

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2009 18:43:29   
pupa_b
Ja, prosim!  user posted image

Lahko tudi ZS.

Hvala

(odgovor članu barbi__ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2009 7:30:38   
barbi__ka
Tukaj ti pošiljam od prijateljice Urške 040845128. Lahko ji poveš, da sem številko dala Barbara, ki sma skupaj delale, ampak ker sem v 6 mesecu in sem imela nekakšne težavice sem nehala delat.
Javi mi kako sta se dogovorile in če ti je ustrezalo. Želim ti lepo masažo

papa

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2009 8:43:13   
pupa_b
Hvala, barbika! Javim!

user posted image

(odgovor članu barbi__ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?