pika74
|
No evo, pa smo pogruntal. No, vsaj upam, da je to to. Tile klici so se se kar vrstili...pa neki sms-i...predstavljajte sii, da dobite sms z vsebino: Ste 43 letna dama vem da iscete mlajsega fanta prav da ste ga nasli posiljam sms. Majkemi...me je skor kap. Najprej me postara, pol pa se taka vsebina aaaaaAAaAa. Itd... No, danes spet dobim en klic, pa me tip takoj vprasa, od kod sem. Pa jaz njemu nazaj, ti povem, ce mi poves, kje si dobil mojo cifro :P. Tup, pa je odlozil telefon. In potem mi ni dalo miru, pa sem sla pogooglat to cifro, iz katere je klical in dobila njegovo ime in naslov. Ga poklicala nazaj in rekla, ali sem dobila Urosa? Ups...pa pravi. Ja. Ves presran...hehe. In sem mu razlozila, kaksen problem imam in da naj mi prosim pomaga inpove, kje je dobil to mojo ciifro. ...pa sva se zmenila in na koncu ugotovila, da je ciifra v salomonu, vendar z 040 in ne 041, kolikor je zacetek moje stevilke. In tam v salomonu pise takole: 43-letna, vitka gospa 166/58/3 išče mlajšega nežnega fanta za diskretno srečanje. Pa telefon spodaj. In...zdaj si mislim, pismu, a so vsi ti deci res tok slepi, da vedno falijo tisto 041 na zacetku, in potem mene dobijo, al kaj? Bemtis, deci, dejte spegle gor al pa k okulistu! Grrrrr....