Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mario zmagal BB italija 22.4.2008 13:55:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Gledale in navijale.Ali Jean Filip ali Mario.Prav je,da je Mario,ker mu denar rabi. No ja tudi Teresi,samo kaj,ko je tok histeričnega obnašanja.
|
|
|
|
RE: mario zmagal BB italija 22.4.2008 14:40:58
|
|
|
|
Tinky
|
Mario je full car, sem vesela, da je zmagal. Sicer pa važno, da ni zmagala una čiken od Christine
|
|
RE: mario zmagal BB italija 22.4.2008 14:44:24
|
|
|
|
kazi
|
Đizus, po naslovu sem mislila, da je zmagal Mario Galunič.
|
|
RE: mario zmagal BB italija 22.4.2008 14:55:33
|
|
|
|
kristinaj
|
meni reality niso všeč...... sploh pa naši, ker se morajo z alkotom nalivat, da se kej dogaja, kar ne bi bilo igrano.......kopirajo od italijanov...sploh lanskega.... pa voditeljica je obup..... italijanske sem gledala pa samo prve 3, ostalo je vse igrano in kot pri nas umetno, prisiljeno narejeno.....
|
|
|
|
RE: mario zmagal BB italija 22.4.2008 15:23:49
|
|
|
|
thaiss
|
Jaz sem gledala finale GF, sem vesela da je Mario zmagal...G. Filip mi ni bil všeč. Slovenski BB pa mi je vsebolj brezokusen
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: mario zmagal BB italija 22.4.2008 15:39:34
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj meni reality niso všeč...... sploh pa naši, ker se morajo z alkotom nalivat, da se kej dogaja, kar ne bi bilo igrano.......kopirajo od italijanov...sploh lanskega.... pa voditeljica je obup..... italijanske sem gledala pa samo prve 3, ostalo je vse igrano in kot pri nas umetno, prisiljeno narejeno..... A si kdaj poskusila delo, ki ga opravlja? Verjetno nisi, torej ne moreš soditi. Osenarca je vrhunska voditeljica, povrhu pa še dobro zgleda.
|
|
|
|
RE: mario zmagal BB italija 22.4.2008 15:55:53
|
|
|
|
snake
|
volga, vsak ima svoj okus, če bi ti videla kako vodi italijanska voditeljica bi spremenila mišljenje, bi videla kaj pomeni VODITI
|
|
RE: mario zmagal BB italija 22.4.2008 15:57:42
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: snake volga, vsak ima svoj okus, če bi ti videla kako vodi italijanska voditeljica bi spremenila mišljenje, bi videla kaj pomeni VODITI Ah ja, še nikoli nisem
|
|
|
|
RE: mario zmagal BB italija 22.4.2008 18:18:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Mario zmagovalec GF8
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?