|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   maribor - materinska šola
13.4.2007 21:45:41   
Anonimen
Pozdravljene!

Kam ste se ve odpravile v materinsko šolo? V porodnišnico ali zdravstveni dom A.Drolca?  A so predavanja povsod ista? Oz. v čem so razlike? Kje so predavanja boljša?
Zanima me kakšne so vaše izkušnje? Kje so boljši, povejo več korisnih stvari? Kje je zanimivejše? No v glavnem kam ste šle ve? Oz. kam boste šle?

Hvala za odgovore
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: maribor - materinska šola
13.4.2007 22:01:11   
Freycha
Mogoče bi tole vprašanje bolj mogla postaviti na forumu otroki, kjer imajo ženske že izkušnje. Mnoga od nas (med nosečnicami) smo šele prvič mame. Jaz sem recimo šele od tebe izvedela, da obstaja šola za starše tudi kje drugje, ne samo v MB bolnici.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2007 9:01:59   
ursyka21
Pozdravljena!
Jaz sem obiskovala materinsko šolo v marcu v Zdravstvenem domu in mi je bilo zelo všeč. Predvsem mi je bilo zelo všeč da, so bile predavateljice zelo prijazne in ni takšne gužve kot v MB bolnici pa še ne traja tako dolgo.
Izbira pa je tvoja
Lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2007 9:11:51   
Anonimen
No, jaz sme bila na prvem predavanju v Zdravstvenem domu, pa moram reči, da sem bila zelo nezadovoljna. Predavateljica je ves čas gledala v zapiske, ni govorila povezano, ni dopuščala vprašanj, ker se ji je tisti dan mudilo.

Zdaj sme se raje prijavila v porodnišnico. Upam, da bo bolje.

(odgovor članu ursyka21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2007 10:19:28   
Anonimen
Midva sva hodila v MŠ v porodnisnico pa sva bila zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2007 13:59:46   
duhica
Jaz sem prvič hodila v ZD na Vošnjakovi, drugič pa v Slov. bistrico in mi je bilo drugič veliko boljše. Je pa po moje za prvič fajn, če greš v porodnišnico, ker jo tud malo razkažejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2007 22:16:08   
klaja
Midva sva hodla v ZD na Vošnjakovi in sem bila zelo zadovoljna.

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2007 11:20:34   
Robij
Mi2 zdaj hodiva na Vošnjakovo in je super. Povejo ti dosti, pa tudi porodnišnico so nam prikazali skozi diaprojekcijo.

lp, robi

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2007 21:20:00   
polo75
Midva sva v marcu hodila v MŠ v porodnišnico. S predavanji sem zadovoljna. Ti res povejo kaj lahko pričakuješ. Nič ne ovinkarijo. Sem pa slišala, da ti v porodnišnici dost bolj podrobno povejo kot v ZD. Jaz bi na tvojem mestu šla v porodnišnico. Če ne druga, tudi malo spoznaš osebje porodnišnice (npr. dr.Bosiljeva ima dobro predavanje, pa babica, ...).

(odgovor članu Robij)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2007 13:06:38   
malecka_mateja
jaz sem hodla v ZD in sem zadovoljna pa tudi vedno na koncu lahko vprašaš kaj in vse pa še en sestanek z Dr kje lahko vprašaš čisto vse in je eno uro tam samo za naša vprašanja!
odločitev tvoja!pa v ZD če tvoj nemomre hodit vseeno dobiš potrdilo za prisotnost pri porodu!

LP

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu polo75)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?