Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: maribor - materinska šola 13.4.2007 22:01:11
|
|
|
|
Freycha
|
Mogoče bi tole vprašanje bolj mogla postaviti na forumu otroki, kjer imajo ženske že izkušnje. Mnoga od nas (med nosečnicami) smo šele prvič mame. Jaz sem recimo šele od tebe izvedela, da obstaja šola za starše tudi kje drugje, ne samo v MB bolnici.......
|
|
|
|
RE: maribor - materinska šola 14.4.2007 9:01:59
|
|
|
|
ursyka21
|
Pozdravljena! Jaz sem obiskovala materinsko šolo v marcu v Zdravstvenem domu in mi je bilo zelo všeč. Predvsem mi je bilo zelo všeč da, so bile predavateljice zelo prijazne in ni takšne gužve kot v MB bolnici pa še ne traja tako dolgo. Izbira pa je tvoja Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: maribor - materinska šola 14.4.2007 9:11:51
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz sme bila na prvem predavanju v Zdravstvenem domu, pa moram reči, da sem bila zelo nezadovoljna. Predavateljica je ves čas gledala v zapiske, ni govorila povezano, ni dopuščala vprašanj, ker se ji je tisti dan mudilo. Zdaj sme se raje prijavila v porodnišnico. Upam, da bo bolje.
|
|
|
|
RE: maribor - materinska šola 14.4.2007 10:19:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva hodila v MŠ v porodnisnico pa sva bila zadovoljna.
|
|
|
|
RE: maribor - materinska šola 14.4.2007 13:59:46
|
|
|
|
duhica
|
Jaz sem prvič hodila v ZD na Vošnjakovi, drugič pa v Slov. bistrico in mi je bilo drugič veliko boljše. Je pa po moje za prvič fajn, če greš v porodnišnico, ker jo tud malo razkažejo.
|
|
|
|
RE: maribor - materinska šola 14.4.2007 22:16:08
|
|
|
|
klaja
|
Midva sva hodla v ZD na Vošnjakovi in sem bila zelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: maribor - materinska šola 23.4.2007 11:20:34
|
|
|
|
Robij
|
Mi2 zdaj hodiva na Vošnjakovo in je super. Povejo ti dosti, pa tudi porodnišnico so nam prikazali skozi diaprojekcijo. lp, robi
|
|
|
|
RE: maribor - materinska šola 24.4.2007 21:20:00
|
|
|
|
polo75
|
Midva sva v marcu hodila v MŠ v porodnišnico. S predavanji sem zadovoljna. Ti res povejo kaj lahko pričakuješ. Nič ne ovinkarijo. Sem pa slišala, da ti v porodnišnici dost bolj podrobno povejo kot v ZD. Jaz bi na tvojem mestu šla v porodnišnico. Če ne druga, tudi malo spoznaš osebje porodnišnice (npr. dr.Bosiljeva ima dobro predavanje, pa babica, ...).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?