|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mariborčanke: čevlji za punčke št. 26 v okaidiju
10.9.2007 10:37:50   
Gordana-3
je bila morda katera v okaidiju v mariboru? iščem namreč čevlje za punčke št. 26. v ms nimajo, v celju nimajo, v mb baje imajo. zanima me namreč, kako izgledajo, če se mi splača it pogledat. trgovka mi je po tel. rekla, da imajo neke temno rjave. zdaj bi pa rabila neko poznavalko, da mi malo poroča o teh čevljih user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mariborčanke: čevlji za punčke št. 26 v o...
10.9.2007 11:01:14   
Lenny
Hitro napiši, kaj vse te zanima. Grem med malico mimo. HITRO!

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2007 11:09:21   
Gordana-3
lenny, tisočkrat hvala. zanimajo me čeveljčki za punčko št. 26: kako izgledajo, če so fajni, če so bolj za h kiklam ali k hlačam in pa seveda cena.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2007 11:11:06   
Lenny
O.K., grem pa vidim in javim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2007 11:53:24   
Lenny
Evo me user posted image
Za punčke imajo samo ene rjave čevlje, ki so na ježke (dva paska čez nart), temno rjavi, v bistvu "snikersi" Cena ja 24 EUR, za številko pa prodajalka pravi, da so šele od 28 naprej. Prav simpatično izgledajo, z enimi frajerskimi nogavičkami super tudi za h krilu.
Na Baby oddelku pa obstajajo še visoki rjavi čevlji, s karirasto podlogo, ki meni bolj pašejo na fantke kot na punčke.
In to je vse. Več čevljev, razen copatk za dojenčke, pa nimajo.
Pomagalo?

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2007 12:01:46   
Gordana-3
lenny, hvala!!!! pomagalo ja, da ne bom hodila gledat user posted image . ker bi jaz rabila te rjave na ježke št. 26. bodo pa vsaj euri ostali user posted image  bom pa vseeno morda jutri skočila kaj pogledat do tja, sam pol moram šibat, opravit vse v času malice v pol urah. imajo še kaj zanimivega, kaj znižanega?

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2007 12:13:11   
Lenny
Oja, imajo user posted image  Na žalost moje denarnice user posted image
Za bratrančevo pupo sem kupila majčko za 8,50 EUR. "The good price" ima trenutno oznako kar nekaj polic. Moj mini je dobil še eno majčko za 6,90. Zraven so še jesenske hlače, veliko žameta, v glavnem mamljivo user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2007 12:19:05   
Lenny
user posted image A ni srčkana? Za eno sladko malo pupo user posted image

user posted image Tale pa za mojega minija user posted image

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.9.2007 12:35:15   
Gordana-3
poznam to majčko za pupe, mojima dvema sem kupila takšno, sam v beli barvi user posted image

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.9.2007 12:37:07   
Gordana-3
te slikce si na njihovi spletni strani dobila, al kje?

Neposredna povezava do sporočila: 10
10.9.2007 12:37:22   
Lenny
Njihove stvari za punčke so mi všeč, ker ni tistih klasičnih Barbie roza stvari. Za fantke pa itak user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
10.9.2007 14:48:25   
Lenny
Ja, iz www.okaidi.com sem jih ukradla user posted image  Pa še francoščino sem lahko vadila za nagrado user posted image

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

ime za punčko
smeja2

Mia (52%)

Mija (28%)

Nia (16%)

Nija (4%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!