|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mariborčanke-morfologija dr.veingerl
1.8.2005 8:04:38   
mojca*
...a hodi katera k njemu?
jaz imam naslednji pregled v 20. tednu, kolikor mi je znano, se takrat opravi morfologija, ampak mi nazadnje nič ni omenil, da jo bova naslednjič opravila. partner bi rad bil zraven, pa sploh ne vem ali naj kar pridem z njim, ali....
hvala za odgovore, lep dan

aja, še to: kdaj se naslednjič vzame kri, če še nisi prebolela toksoplazmoze?

:nosecka::zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.8.2005 8:42:37   
Amoss
Kolegica ma tega zdravnika pa je rekla da je dober samo skop z informacijami.
Ni nujno da ti bo že v 20. tednu naredil morfologijo lahko jo tudi kasneje, tvoj pa nej gre s tabo in če bo rekel da gresta na UZ reči če lahko pokličejo :love:, sem prepričana da nebo imel nič proti.
Kri pa se jemlje 3 krat za toksoplazmozo, v prvem, drugem in tretjem trimesečju.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2005 9:48:14   
Marogica
Zame je bil dr. Veingerl najslabši zdravnik, kar jih je delalo na UZ nasploh. Nobenih informacij....Ko sem ga vprašala kje je kaj na UZ, mi je rekel, kaj ne vidite? Pa sem mu rekla, da sem prvič noseča in da nimam 20-letne prakse na UZ.Nato mi je rekel: tu je srček, tu je glava.... Obvezno mu že v naprej reči, da hočeš slikico. Včasih kar pozabi. Partnerja pa kar pripelji s seboj. Saj ima pravico videti svojega dojenčka. Moj je bil vedno zraven.
Drugačen pa je bil dr. Veingerl pri porodu. Bil je namreč dežuren, ko sem rojevala. Takrat je bil OK.
Kri za ugotoavljanje toksoplazme se vzame vsake 3 mesece in se kontrolira za nazaj.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2005 13:23:23   
Vanček*
Zdravo,

tudi jaz sem njegova pacientka pa sem z njim zelo zadovoljna, na morfologiji je bil partner zraven, vse nama je pokazal in tudi razložil, dobila sva slikico...tako da ne vem. Če ga bom vprašala ti bo sigurno vse razložil, brez skrbi.

Javi nam ko boš prišla iz morfologije,

Čao Vančo

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.8.2005 13:26:11   
mojca*
vančo, hvala za odgovor.
v katerem tednu pa ti je delal morfologijo?
jaz imam pregled v 20.tednu.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.8.2005 14:10:25   
bena
Mojca, kolikor mi je znano, se drugi test za toksoplazmozo dela v 28. tednu, takrat ko pri Rh neg ponovijo ICT test in dajo RhOGam injekcijo.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.8.2005 22:22:56   
k1
tudi jaz sem bila zadovoljna z njim. meni je delal v 21t. -v vošnjakovi. mož je bil poleg, prej sem ga še vprašala, ali lahko pride, pa je rekel, da je vesel, če so atiji prisotni. midva sva bila čist solzna, ko nama je razlagal, kje je kaj in kako funkcionira.

za tokso pa žal ne vem...

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.8.2005 22:24:26   
Vanček*
Zdravo Mojca*,

meni je morfologijo delal v 22tednu in 3dni je bilo bolj točno...
Pa jaz sem tako vse imela presejalni test je bil pozitiven, tako da so me poslalai na AC..to pa je bilo najbolj dolgih 4 tedne čakanja na izvid v mojem življenju, ampak je bilo vse OK in imeli bomo punčko..
Trenutno sem v 27 tednu in 1dan...danes sem bila na transfuziji..vzeli so mi kri, v četrtek pa grem v bolnico po izvid in cepivo..potem pa k ginekologu, da mi da injekcijo za Rh negativ..
V soboto pa grem na dopust..komaj čakam..potem pridem domov in moram v materinsko šolo in tako naprej..bo kar gužva a veš.
Koliko si pa ti noseča oz. kdaj imaš rok?

Tako..malo sem se razpisala...lepo bodi in se bereva...čao Vančo

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......