|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   marec 2005
16.3.2005 14:02:13   
Minkaa
A ste že vse rodile? Vidim da nas že en čas nobena ni dvignila.

:sloncek::bravo::metulj::duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   marec 2005
16.3.2005 16:24:08   
maja&m
Oj!

Jaz sem bila sicer "februarčica",ki je rodila 4.3.Se pravi,da sem marčevka.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

LP

Maja&mali Urban:duda:

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   marec 2005
16.3.2005 18:16:16   
spacey
Oj!

Evo me...še vedno v enem :sloncek: kosu...me pa že pošteno vse boli, tišči dol, špika...upam, da bo kmalu.

Drugače pa smo tudi na sosednjem forumu "Dojenček in otrok" v temi "Naši sončki", kjer se dobivamo mamice in bodoče mamice oz. februarčice in marčevke. :bravo: Pridružite se, ker se imamo res fino... 9nebesa

Minkaa ti si pa tri dni za mano...torej če grem jst čez rok, nama bo obema polna luna pomagala... 8) :)-

Lp;
P 9nebesa še 5 dni

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   marec 2005
16.3.2005 20:20:44   
Minkaa
Zgleda da res ja. Polna luna je 25.3. upam da bo tud pri meni naredila svoje ker tud mene že pošteno vse tišči.

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   marec 2005
17.3.2005 11:17:48   
rainbow
Halooooo, jaz še tudi tu!!!

Nisem videla tega posta včeraj, ampak ok.

Pa daj, jaz sem že tri dni čez rok, pa še ni nič.:zmeden:
Jutri še en pregled.

Vsi že sprašujejo, če sem že rodila in kaj zdaj. Kot da zdaj jaz odločam, kdaj se bo začelo. Če bi bilo po moje, bi bilo že mimo, a ne, Spacey??:) Zgleda, da boš ti tudi do roka.

Dobro, kakšen dan še potrpim, mala lepo brca in se giba, ampak jaz se že težko :hudicek:
Smo bili včeraj še na obisku, pa z Lio se igram, pa še kar pučem, ker sem skoz doma in samo gledam, ki je kaj umazano. Kaj te hočem druga???:grrr:

Kak fajn, da ste se oglasle, zdaj sem dosti boljše volje.:metulj:

Lepo uživajte v tem sončnem vremenu:rozica::rozica:

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   marec 2005
17.3.2005 12:46:45   
spacey
Oiii Rainbow... Sem te že pogrešala. :rozica::rozica::rozica:
Zdej sem pa že res mislila, da si tudi ti že opravila svoje in da se že lepo muckaš 9nebesa s tvojo malo pupiko, pa vidim da še kar nič. :zmeden: Želim ti da bi se začelo že kaj dogajati in da bo čimprej vse mimo. :pujs:

Ja...mislim da bom do roka ali pa še čez. :zmeden: :(( Jaz bi tudi, da je že vse za mano... Danes ponoči me je pa še tista sramna :ups: kost začela tako bolet in komaj se premaknem iz boka na bok in sploh vstanem iz postelje. Sem že tako naveličana tega bušija in si neskončno želim dobrega spanja na njem. 8)

A ve katera kako je z našo evo1? Glede na to, da se že toliko časa ni oglasila, predvidevam da se že lepo cartata z Lukcem. :bravo: 9nebesa A ima katera stike z njo tudi izven RRja? Šopek :rozica::rozica::rozica: samo za njo.

Kaj pa ostale, kje ste??? :zmeden: Sej nas je še nekaj ostalo... Adela, Afna, Barby* (ok ona nima PCja, zato lep pozdravček :rozica: tare* prenesi ) in sigurno se še kakšna najde. :)

No, če se vam ne da pisat na dolgo in široko, se vsaj na hitro pofočkajte, da vemo v kakšnem stanju ste. :)- :sloncek:

Bodite dobro in uživajte, pa pišite kaj. :bravo:

Papa;
P 9nebesa še 4 dni

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   marec 2005
17.3.2005 14:57:55   
Soncnica
Hoj punce!

Tud mi še čakamo :)... Imam ful energije in moram vsak dan nekaj postoriti ali se malo sprehodit. Zdi se mi, da še zelo dooolgo ne bo nič

za vsako ena :rozica::rozica::rozica:

Sončnica :sloncek: (še 7 dni)

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   marec 2005
17.3.2005 15:14:51   
spacey
Oj Soncnica nate sem pa čisto pozabla...oprosti. :rozica::rozica::rozica:

Mene to čakanje "ubija" :grrr: in vsak dan sem bolj tečna in manj mobilna in bolj štorasta. :zmeden: :(( In samo še 3 dni časa ima, da bo naš piškotek :fis::fis: ampak imam občutek, da bomo šli čez rok. :((:((:((

Papa;
P 9nebesa še 4 dni

PS: ..pridite pokukat na forum "Dojenček in otrok" v temo "Naši sončki" in se nam pridružite.. :bravo: :sloncek:

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   marec 2005
17.3.2005 21:07:44   
rainbow
Halooooo, dober večer!

Vidiš, Spacey, kako se človek moti, jaz sem še tu v enem kosu.
Bila popoldan celo na sprehodu v parku, skopala Lio, ampak potem me je začelo spodaj svinjsko boleti in skoraj nisem mogla vstat. In zdaj komaj hodim.
Ampak kaj bi to, še par ur ali dni pa bo mimo.

Moj mož je že bolj živčen kot jaz, ker si je namreč v službi že planiral očetovski dopust in si ga bo zdaj moral prestavljat (hahaha) in glede na to, da pravijo, da so fantki ponavadi čez rok, zdaj že dvomi o spolu (čeprav je bilo jasno vidno na UZ, da bo punčka)- se mu moram smejat :)-

V glavnem, če ne bo nič, grem jutri v bolnico na pregled in bomo videli, kaj je stanje.

Preostale marčice pa držte se in za vsako :darilo::rozica:

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   marec 2005
18.3.2005 13:20:43   
Anonimen
Mi bomo 20. marca praznovali Tiborjev 3. rojstni dan. Ko vas berem, mi spomini uhajajo nazaj.
Upam, da se bo kateri zgodilo tisto najlepše prav 20. marca.
Sicer pa, kadarkoli že, držim pesti za vas, punce. Da bo šlo čim hitreje.

(odgovor članu Minkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   marec 2005
18.3.2005 14:16:40   
spacey
Ooo Splišni :rozica: tebe pa tudi že dolgo od nikjer. Hvala za spodbudne besede.
Jaz upam, da bom še ta vikend opravila mojo misijo in se končno začela cartat z našim sončkom 9nebesa in spančkat na mojem bušiju. :ups: :love:

Papa;
P 9nebesa še 3 dni

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?