|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   marec 09
1.9.2008 10:55:13   
Pupa7
Pozdravljene :)

je morda še katera, ki je zapustila Slovenijo in bo brez družine in prijateljic preživela nosečnost in porod v tujini?

saj ni tako hudo, le malo manjka sorodnih dušic :)

pričakujemo 21.marca sicer še ne vem, ali bo punči ali fantek, pa mi je vseeno;)

če mi bo katera uspela nameniti kako vzpodbudno besedo ali lušno debato jo bom neskončno vesela :)

Lepo vas pozdravlja Pupa iz Švice :)

pa veliko dobrega počutja brez slabosti vam želim :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: marec 09
1.9.2008 11:01:55   
ključek
http://www.ringaraja.net/forum/Mar%C4%8Devke_2009/m_2909839/tm.htm

pridruži se ostalim user posted image  na tej temi.................

pa srečno!!!user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: marec 09
1.9.2008 11:05:04   
ada2
Pozdravljena!
Jaz sem sicer ostala v Sloveniji, vendar pravtako pričakujem v marcu in sicer čisto na začetku - 2. 3. To bo moj tretji  otrok.
Moram pa ti tudi povedati, da že klepetamo marčevke na temi  marčevke 2009, kjer se nam lahko pridružiš.
Uživaj!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?