eva1
|
Pa še midva na hitro! Luka je pravi cukr-kr naprej se samo smeji, vriska, "pogovarja", hvala bogu zelo malo joka...drugače pa že samostojno sedi, rikverc tut že daleč pride, kotali se da ga na drugi strani sobe najdem čez 3 minute, iz polležečega položaja se sam potegne v sedečega...imava 2 zobeka, tretji naju malo heca, dlesen včasih kr zakrvavi, a zobek pa ne predre vn...sicer pa ni nič slabe volje in tečkan zarad tega, sam jst sem že malo neučakana...sam gledam, kdaj bo pokukal vn! Imava 3 goste obroke-2-4x dojenje...sedaj ko je prehlajen se tudi ponoči zbuja(1-2x na noč), včasih se samo malo stisne k meni in zaspi, včasih pa se še podojiva ponoči... Uglavnem pa uživava, se cartava...ful je lepo, mi je kr groza, če pomislim, da še malo in grem delat , mali bo moral pa v vrtec No pa da vam še nekaj povem-mene tako drži, da bi imela še enega ...prej nisem razumela kam se ženskam tako mudi, sedaj bi pa takoj še enega imela, sam moram vsaj 1 leto počakat po CR, sam sva že z mojim govorila, da pa mogoče konec leta začnemo na delat(sej takoj se vrjetn tut ne bo prjelo)-a ma še katera tašno željo, še po eni bebi? No upam, da se beremo še kaj...in uživajte na sončku še teh nekaj dni!
|