eva1
|
Sej preden jst tle kašno temo najdem, je pa tut že teden okoli ! No mi smo tut prehlajeni , sploh se ne pozdravi, upam, da vsaj ne bo celo zimo takole! Midva pridno jeva(trkam), 3-4 obroke na dan+ dojenje, ampak sem ugotovila, da mu mleko sploh ni dovolj-recimo zjutraj se dojiva okol 8-9h, pa je čez kašno uro ful lačen in imavo gosti obrok...pa tut sem poštudirala, da ko sem mu zadnji gosti obrok dala ob 17-18, potem pa zvečer(okol20-21h) dojenje, se je ponoči zbujal, ko mu pa dam zvečer gosti obrok okol 19h, pa gre potem okol 8h spat, pa lepo spi ponoči! Nimam pa nobenih idej več, kaj naj mu dam za jest ... količinsko poje zelo veliko hrane(na obrok tam okol250 ml) na 3 ure, pa mi vsi govorijo, da bo debu, naj mu manj devam, pa kaj naj če je lačen, matr mi gre to tko na živce-res pa je da skoz miga, pa tut nč predebel (71cm 8100g pri 6 mesecih) No kar se tiče akrobacij-pravi mojster, ni da ni kaj vse ne poštudira! Sedi pa tut, kakor ga prime-včasih se mu ne da, pa se kr vleže, včasih se pa po pol ure sede igra, pol pa hoče igračo, k je najbolj odaljena od njega pa valda pade...ampak drugače pa že lepo, samostojno sedi! zdej je tut poštudiral,kako je se vstat, da se prime letvic, pa hop pokonc, ampak mu še ne rata vedno... Spimo tut mi-kakor kdaj, včasih celo noč, včasih pa se 3x ponoč dojimo! Podnevi pa spimo še 2x, po 1.5 ure ponavadi! Sem pa razmišljala, da bi ga dala vsake tok časa (1x na teden) za kašno urco k dediju al pa k babici, da se navadi še drugih ljudi-sej se jih ne boji-se vsem smeji, sam sem vedno jst zravn! Me je mal strah kako bo, ko bo šel v vrtec, pa bi bilo dobro da bi bil navajen tut kašno urco brez naju zdržat! No uživajte še naprej z vašimi sončki!
|