|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   marčevke05
20.9.2004 20:48:32   
morskadeklica
oj.
zanima me kolk je klele kej marčevk. jest mam rok 3.3.05, pa me mal zanima kako ste, katera ima rok marca..., da si mal izmenjamo izkušnje. a katera že čuti svojega :duda:.jest še ne, pa komej čakam. lep pozdravček:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   marčevke05
20.9.2004 21:52:59   
nanav
Pozdravljena!

Jaz pa imam rok 18.3.05. Pocutim se vredu, seveda se tudi bebice ne cutim, imam pa ze micken trebuscek, tako da mojih jeans vec ne morem nosit. Res je, da sem imela vedno zelo ozke modele hlac, tako da jih verjetno zaradi tega vec ne morem oblect. Sposodila pa sem si od kolegice, ki nosi eno konfekcijsko stevilko vec.

Fajn se imej, pa povej malo kako se pocutis?

LP:zajcek:

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
21.9.2004 7:18:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3
   marčevke05
21.9.2004 8:54:00   
mala maja
9nebesa 5.3.2005 9nebesa

:duda: še ne čutim. se pa nisem zredila niti za kg niti shujšala za kg :zmeden:. Buhi je pa tak kot pri 20t, tako da nič več ne spravim nase.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   marčevke05
21.9.2004 10:51:22   
Suzi*
Ojla!

PDP 3.3.05, tako kot morskadeklica. :)-

Jaz pa že kakšen teden in pol čutim našo pikico. :sloncek: Na začetku me je malo žgačkala, zdaj pa je tako kot da bi spuščala mehurčke. Čutim pa bolj občasno, ponavadi zvečer, ko se umirim. V soboto je pa 3x brcnil, ga je tudi očka čutil. :sloncek: ....ampak potem nič več.

Se mi pa trebušček kar fino pozna. Nosim lahko samo še ene stare hlače, ki so raztegljive, bo pa treba kmalu v šoping. Kolegica mi je zadnjič rekla, da sem taka kot kinderjajček. :)-:)

Upam da boste čimprej čutile božanje vaše bebice, ker je to res tako krasen občutek, da ni za povedat. 9nebesa

lp, Suzi 16t6d

Neposredna povezava do sporočila: 5
   marčevke05
21.9.2004 10:54:21   
morskadeklica
krasno, vsaj nekaj nas je. jest se počutim zdej kar v redu, prejšnja dva meseca sem bla čist out:(:(:(:ups::ups:. skoz sem bla nenormalno utrujena. bruhala k sreči nisem niti enkrat. buši je že kar tak, da me ljudje že sprašujejo, kaj se dogaja. razlog je bolj v tem, da sem imela pred nosečnostjo samo 47kg (168cm). od nekdaj sem se poizkusila zrediti, pa ni šlo. zdej sem odkrila recept:)-:)-:)-:)-:)-:)- prvič v življenju imam več kot 50 kg. :)(52) glede cunj pa sploh ne vem kaj nej dam nase:zmeden:. zaenkrat hodim naokoli v trenirkah, imam sicer že nosečniške hlače, sam so še mal prevelike (pa verjetno ne za dolgo).

lep pozdravček pa javite se še kaj!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   marčevke05
21.9.2004 10:56:59   
morskadeklica
oj, suzi!

lepo, še ena 3.3. kje pa misliš rodit? a si prvič noseča, sprašujem te zato, ker :duda: že čutiš.
čav:miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   marčevke05
21.9.2004 11:27:25   
Suzi*
Čau!

Sem prvič noseča, pa tudi meni se je zdelo to še ful zgodaj, sem si govorila, da to pač še ne more bit bebica, pa je, ker se res ne da primerjat z nobenim drugim občutkom. ;)

Rodila bom pa verjetno v Novem mestu. Upam, da se bova do takrat že uspela preselit iz LJ nazaj "domov". če pa ne, bom šla pa v LJ rodit.

Pa ti? Od kje si? Kje boš rodila?

lp, Suzi

Neposredna povezava do sporočila: 8
   marčevke05
21.9.2004 13:15:50   
morskadeklica
sem gorenjka, rodila pa bom na Jesenicah.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   marčevke05
21.9.2004 14:45:23   
biby
Še ena marčevka, jaz ima rok 16.05. :duda:
Jaz sem se zredila za eno kilco, trebušček pa je že mal viden sploh zvečer:sloncek: Jaz mojga :duda: še ne čutim, čeprav je na UZ bil prav živahen :).
V petek imam pa še en UZ, da mi malo bebico :duda: posnamejo še na videokaseto, že komaj čakam.

LP, Biby :metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   marčevke05
21.9.2004 16:41:05   
morskadeklica
biby, moj buši je tut zvečer najbolj viden, zjutrej samo zaradi hlač, ki jih ne morem več oblečt, vem, da je večji, ni ga pa kej dost videt. zvečer se pa ful napihne. in kako se počutiš? tut moj :duda: je zelo živahen na uz, čutim ga pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   marčevke05
22.9.2004 11:31:12   
biby
Morskadeklica sem vesela, da je tudi tvoj :duda: živahen. Drugače se pa počutim zelo dobro, tako da če me ne bi vsake toliko časa kaj špikalo v trebuhu, sploh ne bi rekla, da sem nosečka :love::love:. Tudi hrana mi nič kaj preveč ne paše razen sadja in kakšnih jogurtov, tega bi pa fullll pojedla. Jaz za enkrat lahko oblečem še vse stvari, samo ko sedim si kakšen gumb na hlačah odpnem, da sem bolj komot :sloncek:

Lep dan, Biby :miska:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   marčevke05
22.9.2004 12:27:07   
morskadeklica
biby ne boš verjela, ampak tut jest kar naenkrat jem jogurte (sadne). prej jih nisem niti pogledala, kaj šele jedla, zdej mi pa nenormalno pašejo :zmeden:(pa sadje tut).

aja da še tole vprašam, a je kateri zasmrdelo meso. meni ful.

lp:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   marčevke05
22.9.2004 13:31:28   
barby*
pozdravljene marčevke05!:zajcek:
tud mi smo marčki in sicer predvideno 27.3.05. Vidim da ste zelo pridne glede kilaže, mi smo pridobil že celih 6 kilc :sloncek:.Hlače vse absolutno neuporabne, razen taširokih, drugač pa brez slabosti in drugih problemov:racka:
Tud mi smo na UZ zelo živahni :duda:, pa še kolcal se nam je, ampak zaenkrat še nič ne čutimo brcanja.
A kera jemlje kake dodatke (vitamine, folno kislino, železo) ?
lep pozdravček!:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 14
   marčevke05
22.9.2004 14:24:29   
heli
Halo marčevke05!

Tud mi smo naročili marca, predvideno 10.3.2005. Vidim, da kile pridno nabirate, jaz sem imela prej 47,5 kg, zdaj jih imam pa že 50, visoka sem 160. Glede kil nisem nič v skrbeh, bolj pa me skrbi, ko slišim, kako že čutite svoje malčke, jaz še nič, pa tud ultrazvoka še nisem imela, razen čist prvega pri 6. tednih. A vam kr na vsakem pregledu delajo ultrazvok?

pozdrav, heli

Neposredna povezava do sporočila: 15
   marčevke05
22.9.2004 16:05:17   
barby*
Heli, mislim da ni nobenih skrbi glede brcanja, saj so naši sončki :duda: še majčkeni.Pri prvi nosečnosti naj bi bilo normalno da sonček začne brcat tako da ga čutimo proti koncu četrtega meseca!Še imaš rezervo, zato kar lepo mirno uživaj:sloncek: in si ne delaj skrbi glede tega!
Kar pa se tiče UZ-mi smo ga imeli pri 9-ih in 13-ih tednih, ko sem imela pregled. Pa še ko sem šla na merjenje nuhalne svetline.Seveda sem na veliko prosila za slikice, da sem lahko vsem pokazala malega sončka:duda:
Povprašaj na naslednjem pregledu! Jaz pridem na pregled z listkom in težim dokler mi ni vse jasno:angel: Hvalabogu da je to moji ginekologinji všeč, drugače bi me bila hitro sita:)
Skratka ne delaj si pšreveč skrbi!!!
pozdravček, barby:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 16
   marčevke05
22.9.2004 19:58:28   
morskadeklica
oj.

punce ne skrbet zaradi uz. nekateri ginekologi ga delajo na skoraj vsakem pregledu, nekateri pa pač po predpisih (3). Moja g. ga dela vsakič (do zdaj sem imela 2 pregleda, pri 12prvi, nato pri 16), baje pa ga naredi 100%, če je zraven očka. na ns pa nisem šla, sem malo premislila in se odločila da pač ne grem. a katera od vas hodi na preglede na jesenice?

lp:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   marčevke05
22.9.2004 20:03:16   
morskadeklica
aja ena je vprašala glede dodatkov. ja jest jem folno, ostalega ne, ker mam zaenkrat kri, vodo, pritisk... vse zelo dobro:bravo::bravo::bravo:. drugač pa mislim da s hrano dobim vse potrebno, ker kar veliko pojem;). pa da ne bo kera mislila, da sem ena od unih ki se držijo tiste traparije:zmeden:, da je treba jest za dva. ne, sam mi pa paše, se ne silim.

lp:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   marčevke05
23.9.2004 10:38:41   
barby*
Halo morskadeklica!
Vidim da sva "sovaščanki":)-
Jaz mam sicer G v LJ, ker sem 5 let živela tam, zdaj sem spet doma, tako da še ne vem kam bomo šli rodit:duda:
A mogoče kaj veš če obstaja v našem velemestu kaka organizirana telovadba za nosečke?
pozdravček vsem!
barby:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 19
   marčevke05
23.9.2004 15:03:43   
morskadeklica
čao, barby.

pojma nimam za telovadbo. sem bolj lene sorte, tko da je zame telovadba že kakšen sprehod po gozdu ali pa hoja po stopnicah. :)-:)-:)-:)-

bom vprašala g pri naslednjem pregledu, če kej mogoče ve. drugač je baje blo neki na bledu, sam ne vem kako je s tem zdej.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 20
   marčevke05
24.9.2004 13:12:08   
barby*
Hojla!
Tud jaz sem bolj lenobica kot ne, zato bi se pa vpisala k kaki telovadbi, da si prisljena migat:sloncek:
Če ti ne bo odveč res vprašaj, jaz bom pa tud malo vrtala!
Hvala že vnaprej!
pa pa, barby:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 21
   marčevke05
26.9.2004 11:46:30   
Abby
Rok poroda 13.3.2005. Ravno danes se začenja 17. teden in zdi se, da bojo slabosti počasi popustile. Kakšnih jasnih gibov še nisem čutila, čeprav sem zaznala nekaj podobnega v petek, ampak morda je bil samo mišični tik. Zredila sem se za cca. 1 kg, se mi pa trebušček že vidi, ker sem sicer zelo suha (41kg pred nosečnostjo).

Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?