Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
marčevke-kako je kaj s trebuščki? 14.10.2004 23:04:36
|
|
|
|
eva1
|
Ojla!!! No kako kaj napredujejo naši bušiji? Mene je ene 14 dni nazaj tako križ bolel, da je blo za znort:(, pol se je pa kr naenkrat buši izboču:bravo:, tako da sem v parih dnem mogla zamenjat vse hlače, majčke pa so že čisto oprijete-kar je super, k sem tok ponosna na mojga trebuščka, da je joj:)-! Sploh ne morem vrjet, da je blo to tako naenkrat-skoraj čez noč! Pa križ je tut nehu bolet:bravo:! Moj me kar naprej gleda v trebuh, ker se še ni navadu, da je tok zrastu, k je res velik k tam v 7 mesecu! Kar mi gre pa najbolj na živce, so pa izjave znancev, ki jim nisem nič omenila, da sem :nosecka:, ko mi rečejo, ja tole bo pa kmal kaj, že pred novim letom?? Jaz pa se samo :)-:)-! Zdaj sam še čakam, da bo ornk zabrcu, ker še vedno nisem sigurna, al brca, al je to kej druzga?:zmeden2: Pa bo že , sej je še čas! Kako pa se kaj počutite? Bodite še naprej v 9nebesa in LP, Eva 18t in :duda:
|
|
|
|
marčevke-kako je kaj s trebuščki? 15.10.2004 7:40:29
|
|
|
|
dana
|
Hojla, jaz imam rok sicer konec februarja, čeprav mi je g. rekla, da se zna zgoditi že kakšen teden prej, pa mam že tud kar velik trebušček, hlače sem morala zamenjati pa že kakšna dva meseca nazaj ker sem se tud malce preveč zredila, tko da zdaj kar mal gledam, da ne pojem preveč kruha in sladkorja. Moj/a že kar dost brca :sloncek:, pa je prav luštno, boš vidla. lp, dana 22t:nosecka:
|
|
|
|
marčevke-kako je kaj s trebuščki? 15.10.2004 9:52:06
|
|
|
|
Ninica
|
Pozdravljena! Tudi meni že moj buši pridno rase. :bravo:Zdaj si bom pa res že morala nekaj nabavit za obleč, ker so mi še samo ene hlače prav. Jaz pa že čutim kako se mali ali mala premika po trebuhu. Tak je fajn! Komaj čakam, da postane še bolj intenzivno:). Uživaj!!! Ninica (17t)
|
|
|
|
marčevke-kako je kaj s trebuščki? 15.10.2004 11:08:29
|
|
|
|
barby*
|
Hojla:sloncek: Tudi pri nas je buši kar naenkrat zrasel, mala pikica pa veselo spušča mehurčke. Eno malo brciko smo pa tud že čutli:duda: Se je pa nekaj kilc po nepotrebnem nabralo okoli ritke in nad njo, ampak mi se tolažimo da bo zima mrzla in da male pikice ne sme zebsti, ane! Kar pa se tiče oblačil- hlače vse absolutno premajhne že dva meseca. Pridna mami:bravo: Punce bodite v 9nebesa in pridno božajte svoje bušije pozdravček, barby:metulj: in mala pikica
|
|
|
|
marčevke-kako je kaj s trebuščki? 15.10.2004 11:19:10
|
|
|
|
BarbaraE
|
Živjo, kako lepo je prebrat, da že čutite svoje otročke. Jaz še nisem tam. Sem šele v 16 t, pa tudi trebušček ni glih velik. Ampak po vaših izkušnjah sodeč nisem daleč. :) Pri meni možek skoz preverja, koliko se že trebuščka vidi. :) Sama komaj čakam, da se mi bo bolj videlo. Sva oba z možem vesela, da sva noseča. :) Lepo nosečnost še naprej, Barbara 16t 3/7
|
|
|
|
marčevke-kako je kaj s trebuščki? 15.10.2004 12:14:18
|
|
|
|
Abby
|
Meni so moje običajne hlače že davno premajhne. Prvič sem morala še v 6m prepričevati ljudi, da sem res :nosecka:, zdaj imam pa tak trebušček, da po mojem vsi mislijo, da sem samo debela, ker še ni tako očitno, razen v oprijeti trenirki. Ampak brcal je pa danes zjutraj ko nor. Prvi čisto jasen premik (da sem vedela, da ni prebava) sem pa začutila 5.10., ko se je ravno zaključil 4. mesec. 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
marčevke-kako je kaj s trebuščki? 15.10.2004 16:15:02
|
|
|
|
Soncnica
|
Hojla! jaz sem noseča 17 t 3/7 in imam majhen trebušček, ker sem na zacetku precej shujšala. Malega/male še ne čutim (vsaj mislim), komaj pa čakam, da se bo to zgodilo lp:kuza: Sončnica
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?