|
marčevke, ste že gor?! 26.7.2005 13:36:53
|
|
|
|
tasja23
|
Alo Tita! Ti res držim pesti, da se bo spet čimprej prijelo in seveda obdržalo!! Veš, jaz sem imela že prejšnje mesece, ko sva delala na tem, vedno neke podobne znake, pa izgleda sam bolj v glavi.... namreč pred m mi je vedno nekaj slabo in vse me je pikalo itd, sam pol pa nikol nič. sem si pa jaz merila bazalno temp. in vedno se mi je po ovulaciji dvignila na 37,2 in bila visoka točno 14 dni oz. kakšen dan je prej je padla za eno stopinjo, torej sem vedela, da bo spet prišla m. ta mesec pa ni in ni padla, tako, da sem se rahlo pri sebi že veselila, sam testa pa še nisem upala delat. (mi je pa rekla moja g, da če ostane temp. tako visoka vsaj 16 dni, lahk že sigurno vem, da je to to!) pol sem pa naredila test na možev r.d. in ga seveda s tem zelo presenetila, tk, da je dobil orng darilo ;) drugač pa sem dobila en konkreten znak (sam nisem vedla, da je to to) mislim, da že nekje v 3t in sicer mi je desna dojka postala ful trda in še to samo desno zgoraj, tako, da sem se že ful ustrašila in šla g, ki me je tudi dala na UZ prsi. pa seveda ni bilo nič hudega, ker je očitno bil to znak hormonov. sem se pa zelo prestrašila, ker me je res zelo bolelo in ful je čudn da samo desna in še to samo pol?! sedaj pa postaja že cela večja in tudi v obeh me pika, je pa res čudn, da leva pa še kar zaostaja... upam, da bosta enakomirno rasli:zmeden: drugač pa drugih znakov, razen utujenosti in kar naprej letanja na vodo nobenih, razen do danes ,ko se zjutraj tudi prvič mal bruhala in ful se mi je vrtelo... sedaj je že bolje, sam lačna ne smem bit... upam, da se ne bo sprevrglo to v pravo in še hujšo slabost... v kolkem tednu pa si ga ti izgubila in kako to izgleda? no, toliko za enkrat, lep dan še naprej in se beremo!
|
|
|