|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mansardna kuhinja- kakšne imate
7.2.2006 10:07:16   
Pilar
Ja, midva bova imela podstrešno stanovanje in oprema kuhinje se meni zdi kar velik problem....pa me zanima, če ima kdo izmed vas mansardno kuhinjo in kakšna je....če se vam ljubi dati v album, da dobim kakšno idejo....hvala že vnaprej!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mansardna kuhinja- kakšne imate
7.2.2006 11:01:32   
Lunca1
Pri mojih starših jo imamo, samo nimam slike. So pa nizki elementi pod mansardo, na nasprotni strani so pa zelo visoke omare (do stropa). V vogalu pa je pomivalni stroj in korito. Težko opisat. Kuhinja je v bistvu v U plus na koncu še potegnjena v šank. Se pravi postrani šank (v njem nizek hladilnik in omara, potem kot ca. 70 stopinj, potem nizki elementi (omara z dvojnimi vrati, štedilnik s pečico, predalnik in omara z dvojnimi vrati). Potem pravi kot, za tem sta korito in pomivalni stroj, potem pa spet pravi kot in te visoke omare. Glej na to, da boš imela dovolj omar (posoda, servisi, kozarci, skodelice, strojčki...), pa ni fino imet skupaj vode in štedilnika, pa čim več delovnega pulta si naredi, ne ga preveč razbijat z aparati, ker boš imela na koncu samo konce po 50cm, če veš kaj mislim.

Ena znanka ima pa zgornje omare obešene na poševno steno, jih je pa seveda delal mizar. Najbolje bo verjetno izrabljena, če bo po meri. vse je pa odvisno, a imaš visoko ali nizko mansardo.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
7.2.2006 12:07:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2006 12:08:26   
soncece24
Imam sicer mansardno stanovanje, samo imam kuhinjo na ravni steni/stropu, tak da ti ne znam pomagati. Poskusi naredit tak, če le gre, da maš vsaj ta glavne elemente tam, kjer ni poševnin. Jaz mam ne eni steni tak, tam, kjer pa je poševnina pa mam kuhinjski otok - kuhalna plošča, korito, pomivalni stroj. Tako da mam čim več prostora iz zelo veliko delovnih površin.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2006 12:27:59   
CatJa
Tudi mi imamo rešeno podobno kot sončece. Najvišji elementi na najvišji steni, potem pa se na poševni steni v enaki liniji spuščajo nižji elementi in police.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2006 12:30:51   
anckabancka
Mansardno kuhinjo mi je naredil moj brat - mizar. Postavljena je v L. Je pa povsod neravna streha. Kuhinja ni prav velika, je pa zelo dobro izkoriščen prostor, tudi pod stropom so omarice in poličke.

Bom dala ob prvi priložnosti slike v album. Šele danes sem ugotovila, da je treba slike pomanjšat... Pa sem poskusila in mi ne gre najbolje...

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2006 14:48:10   
Barči78
Midva imava na eni strani nižji strop, sem ti dala slikico v album, kuhinja je pa slikana iz obeh strani.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2006 15:00:27   
jana30
Moja mansardna kuhinja je v mojem albumu.

Carpe diem !

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2006 15:13:06   
nInAzWeRiNa
že neki časa nazaj sem zasledila tole stran
men je ful huda tale kuhna http://www.him.si/nemec/kuhinje/modra/1.JPG
al pa tale
http://www.him.si/nemec/kuhinje/cesnjaII/4.jpg
poglej si pa še ostalo na
http://www.him.si/nemec/
tko mal za idejouser posted image
lp.,nina

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.2.2006 17:15:54   
anckabancka
Evo, fotkici naše kuhinje sta v albumu!

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.2.2006 21:21:22   
Pilar
Punsce, najlepša hvala za ideje in pomoč in slike.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?