Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
manjše plačilo zaradi bolezni 18.1.2009 17:06:02
|
|
|
|
marty5
|
Sem iskala, pa nič ne najdem...če mi lahko kdo pomaga. Zanima me, če obstaja opcija, da plačaš manj vrtca v kolikor je otrok dlje časa odsoten zaradi bolezni (pri tem ne mislim, na tistih nekaj € za prehrano). Zdi se mi, da sem enkrat nekaj zasledila na to temo, vendar ne najdem nič. Če to "pravilo" obstaja, je splošne narave, ali odvisno od posamezne občine? Hvala za pomoč.
|
|
RE: manjše plačilo zaradi bolezni 18.1.2009 17:16:08
|
|
|
|
Udb
|
Mislim, da mora biti odsoten 30 dni. Pol ti pa zdravnik neki potrdi.
|
|
|
|
RE: manjše plačilo zaradi bolezni 18.1.2009 17:19:49
|
|
|
|
bskrle
|
Pri nas je to en teden, je pa zasebni vrtec s koncesijo.
|
|
|
|
RE: manjše plačilo zaradi bolezni 18.1.2009 17:23:35
|
|
|
|
Špacka
|
Ja, to obstaja, samo nisem prepričana, če velja za vse občine. Pri nas je tako, če otroka ni v vrtcu neprekinjeno najmanj tri tedne, dobiš pri pediatru potrdilo, da je bil otrok res bolan, to prineseš v vrtec in na podlagi tega se plača 30% cene vrtca.
|
|
|
|
RE: manjše plačilo zaradi bolezni 18.1.2009 20:20:38
|
|
|
|
thaiss
|
Jaz sem tudi slišala da to obstaja, pa sem vprašala na GU in dobila odgovor da v našem vrtcu (Izola) to ni možno, tudi če ti pediater napiše potrdilo o bolezni.
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: manjše plačilo zaradi bolezni 18.1.2009 22:26:37
|
|
|
|
mala maja
|
otrok mora biti odsoten več kot en mesec in prinesti moraš zdravniško potrdilo. Za tisti mesec plačaš samo rezervacijo prostora v skupini. Pri nas je bilo dve leti nazaj to cca 25€ če še ne motim.
|
|
|
|
RE: manjše plačilo zaradi bolezni 19.1.2009 7:43:10
|
|
|
|
marty5
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Jaz sem tudi slišala da to obstaja, pa sem vprašala na GU in dobila odgovor da v našem vrtcu (Izola) to ni možno, tudi če ti pediater napiše potrdilo o bolezni. No, ravno za ta vrtec me zanima. Hm, da ni mogoče? Nekaj mi je zadnjič naša P omenjala, da lahko napiše opravičilo, naj se točno pozanimam......pa ne vem kje . Je kje kak pravilnik ali kaj podobnega?
|
|
RE: manjše plačilo zaradi bolezni 19.1.2009 20:46:40
|
|
|
|
kepa*
|
Jaz sem prinesla v vrtec potrdilo od pediatra, ko je bil mali odsoten več kot mesec dni in sem plačala 25%.
|
|
RE: manjše plačilo zaradi bolezni 20.1.2009 20:56:48
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: marty5 IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Jaz sem tudi slišala da to obstaja, pa sem vprašala na GU in dobila odgovor da v našem vrtcu (Izola) to ni možno, tudi če ti pediater napiše potrdilo o bolezni. No, ravno za ta vrtec me zanima. Hm, da ni mogoče? Nekaj mi je zadnjič naša P omenjala, da lahko napiše opravičilo, naj se točno pozanimam......pa ne vem kje . Je kje kak pravilnik ali kaj podobnega? sem jo vprašala, pa mi je potrdila da ni možno. Edina možnost ki ti jo ponujajo je enomesečna odjava otroka iz vrca.
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: manjše plačilo zaradi bolezni 20.1.2009 21:05:45
|
|
|
|
benika
|
V našem vrtcu ti oprostitev delnega plačila vrtca priznajo, če otrok manjka 14 dni zaradi bolezni, seveda s potrdilom pediatra (ki pa ga moraš v naši občini plačat 10€).
|
|
|
|
RE: manjše plačilo zaradi bolezni 22.1.2009 11:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Špacka Ja, to obstaja, samo nisem prepričana, če velja za vse občine. Pri nas je tako, če otroka ni v vrtcu neprekinjeno najmanj tri tedne, dobiš pri pediatru potrdilo, da je bil otrok res bolan, to prineseš v vrtec in na podlagi tega se plača 30% cene vrtca. Pri nas je enako (občina NM), je pa res, da nimajo vse občine tako urejeno.
|
|
|
|
RE: manjše plačilo zaradi bolezni 24.1.2009 15:40:06
|
|
|
|
pupca
|
naš je bil lani odsoten 15 delovnih dni-zaporedoma. pri zdravniku sem dobila zdravniško potrdilo za bolezen.nesla sem ga na občino in zraven napisala kratko prošnjo za odbitek.plačala sem pa potem 50 procentov vrtca.plačala pa sem tudi zdr.potrdilo in mislim da 9 eur.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?