štorkljica
|
Ja ni lahko biti manager... Trije managerji so se odlocili, da gredo na dopust za 1 teden, da ga prezivijo z zenami in otroci, da se skratka vrnejo med zive. Konec > koncev niso bili na dopustu ze 15 let.... Dogovorili so se, da se po dopustu srecajo v svoji najljubsi restvraciji in si povedo, kako so se imeli. > Cez en teden sedijo vsi trije za mizo v restavraciji. Eden ima pocrnelo oko, drugi roko v gipsu, tretji pa sedi na > invalidskem vozicku. Gledajo se in vzdihujejo, nakar zacne pripovedovati tisti s crnim ocesom: > "Vse se je zacelo idealno. Pripravil sem zajtrk in ga odnesel zeni v posteljo. Nato sem bral knjigo na terasi, pomagal otrokom pri domacih > nalogah, pokosil travnik, pocesal psa..... Zvecer sva z zeno odprla steklenico najboljsega vina in ga popila pred kaminom.... nato sva se > strastno ljubila.... ko sva koncala, sem podzavestno iz denarnice vzel 100 eurov. Zena je popizdila in me je knokautirala ....." > "Blagor tebi, se dobro si jo odnesel. Moj prvi dan je je minil podobno kot tvoj. Sprva je bilo vse odlicno, vendar sem po > seksu ravno tako vzel iz denarnice 100 eurov, zena pa je vzela iz torbice 20 eurov, da mi vrne drobiz. Takrat sem jaz popizdil, zamahnil > z roko proti zeni, ona se je izmaknila in tako sem udaril v zid in si zlomil roko." > "Blagor vama obema, vidva sta vsaj seksala. Z zeno sva se ravno zacela meckati, ko je nekdo potrkal na vrata. Ona je zavpila "Joj, moj > moz!",jaz sem se prestrasil, zgrabil obleko in skocil skozi okno...." > :))))))
|