tinkatonka
|
Naš problem je tak.... Imam 8,5 mesečnega sina, ki je izredno živahen, nagajiv fantek, ki se ogromno smeje, igra,....Ampak to vse samo na domačem teritoriju. Ko prideva kam drugam, kjer so drugi otroci se me drži "za kiklo" in če grem stran se zjoka. Zjoka se tudi, če sem zraven pa, da kak otrok preveč sili okoli njega. Danes sem bila na enem RD-ju, kjer so bili otroci. 1 uro je bil kot pribit name, potem ko sva se malo igrala tam pri drugih otrocih, pa sem stopila 1m stran (dobesedno, če ni bilo še manj) in se vsedla, ko se je on ravno zaigral na tleh. V tistem trenutku, ko je ugotovil, da me nima na dosegu njegove majhne ročice, se je zjokal, kot da mu je stopil kdo na živec. Njegovo obnašanje me sploh preseneča, ker sva veliko v družbi drugih podobno starih, pa tudi starejših otrok. 1× tedensko hodiva na plavanje, kjer so tudi drugi otročki, dobivam se z mamicami iz foruma, prijateljice imajo otroke, v hiši nas živi poleg njega še 5, tko da je vedno obkrožen z veliko ljudmi. Tolažim se s tem, da je ta faza "mamin sinko" samo začasna, ampak obenem me je pa groza, če je to v njegovem karakterju. Kakšne izkušnje imate ve s tem?? Ali ta faza mine, ali je možno da bo skoz bolj tak "mamin sinko", kar definitivno ne bi rada, saj bi rada da bi pridobival na samostojnosti, ne pa da se me bo vedno "držal za kiklo". Hvala za kakršnokoli mnenje. Tina