talia7
|
Ja,lepo mamice,da ste se tko hitro odzvale Vidim,da vas je večina na porodniški in imate čas za tipkanje....fajn! Aprilčica07 in veronikab,sta opazile,da imata obe fantka,rojenega aprila (sicer z 2-letnim zamikom) in še isto ime Aprilčica07,tudsama sem rodila 2007 (sept.),punčko in nato 2009 (avg.) spet punčko hahaha. Sva bile bile podoben čas noseči, sploh pri zadnjem otročku se še v mesecu ujameva Drugače se tudi po meni pretaka primorska kri,a sem odraščala na štajerskem,tko da imam tud sorodnike na primorskem. Uškinamama,a ti si zakljhučila z delom ali kako to,da si se že tko hitro javila ob teh dolgih urah službe Tvoja fantek je verjetno že izven najhujših let,a ne??! Naša 2-letnica je prava lumpika!! še načrtuješ kakšnega otročka? Zala01,ti nedolgo kar si rodila . In tud po tebi se pretaka primorska kri Fajn,da imaš več časa za tipkanje in tud ostale,ki ste na porodniški - se bomo na ta način popestrile dneve s spoznavanjam. Poznam kar nekaj mamic (bivših sošolk,sosed in znank),ki so trenutno na porodniški,a so vse v mojem domačem kraju,ki je dobro uro stran od LJ. V LJ in okolici jih bolj malo. Zala,kako je sprejel starejši bratec mlajšega? In pri ostalih,ki imate otročka od prej (aprilčica07,Saas)? Ja,SaaS,ti si bla pa pridna V 5-ih letih kar 3 otročke.....uff,dobra si!! Men se zdi že sedaj hud tempo pri 2 malih. Seveda je vseeno,kakšna je razlika v letih,a želela sem spoznati moje vrstnice Počasi se bom poslovila,ker me že rabi tamala. Lepo se imejte in se še tipkamo!
|