Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice in vaša ščitnica po porodu 24.9.2010 13:13:49
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
meni so terapijo z eutyeox predpisali v začetku nosečnosti, že prej sem opozarjala da se ne počutim ok, pa me ni nihče jemal resno. tako da od začetka nosečnosti jem na tešče eutyrox 75mg (50+25), diagnoza: hipotiroza po vnetju. po porodu sem se počutila čisto fertik, utrujena, razdražena, pekle so me učke, tresla sem se... imela sem pa kontrolo 6t po porodu, par dni pred pregledom pri g, saj je hotela videti razultate. po porodu po pregledu sem imela terapijo 5x tedensko 75mg, 2x tedensko 50mg in sem počutila čisto povoženo, tako da sem si sama!! dvignila nazaj na 7x tedensko 75mg. nevem kako deluje na dojenje, vem samo to, da sem imela težave z dojenjem. pri enem mesecu sem mu večerni obrok začela dodajati am, ker zvečer enostavno ni bilo mleka, bila sem utrujena . nisem pa nikoli pomisila, da bi bil vzrok ščitnica, prej sem krivila cr- prve dni ni bilo mleka in tudi kasneje sem se fajn namatrala da sem prišla do mleka in ga obdržala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?