Musty
|
Pozdravljene mamice! Midve z Noro sva vceraj prisli iz bolnisnice in se vam pridruzujeva. Vidim, da ta tema ni dejavna, se imate namen se oglasat tu ali se je celotno dogajanje preselilo na FB? No, moja porodna zgodba se je zacela s kontrolnim CTG-jem v nedeljo, 13.3., ki ni pokazal NIC popadkov, UZ pa je pokazal, da je mali zacenjalo primanjkovati plodovnice, zato je zdravnik brez oklevanja napisal vse potrebno za sprejem. Potem je slo vse hitro, sprejela me je zelo prijazna sestra, vse nama je razlozila, kako poteka sprozen porod... no, dogajanje v porodni sobi je bilo pestro, nasopali so mi umetne popadke, predrli mehur in potem smo cakali kake pol ure, da se je zacelo. Moz je bil vseskozi z mano, ceprav res tezko prenasa kri in je bil na koncu ze bolj bled v obraz kot jaz, ampak se je kr drzal. Ko se je Nora rodila, je imel cist solzne oci in je cist pozabil na fotoaparat. Je bila sestra tolk prijazna, da nas je potem ona mal pofotkala. Res sem najbolj hvalezna babici, ki je tako lepo poskrbela zame, da se nisem raztrgala, tako da nisem bila sivana. Nora je sicer zelo zagreta za dojenje, ne spi na joski, so mi pa ze v bolnisnici povedali, da imam premalo kaloricno mleko, tako da moram po vsakem obroku se mal dodajat. Ampak se bom vseeno trudila dojit, ker se mi zdi, da je vseen boljs, da vsaj nekaj mojega dobi. Mi je bilo res cudno, ker v bolnisnici veliko zensk sploh ni zelelo dojit. Moja dva starsa, ki bosta tu se do konca marca, sta mi v veliko pomoc. Popazita na Noro, da se lahko jaz skocim stusirat, mami vztraja pri tem, da ima ona kuhinjo cez... Upam, da se boste oglasale tudi na tej temi, jaz zelo rada prebiram vase dogajanje in izkusnje, pa tudi vsak nasvet prav pride.
|