|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mamice Moste-Kodeljevo, ki nimate nikogar za ...
3.8.2010 9:30:43   
Kiwa
Pozdravljene vse mamice iz Most in okolice (Kodeljevo)!

Ker sem ogromno časa sama z mojim malim sončkom, bi si ful želela družbe za sprehode. Trenutno vsi na morju, na dopustu, nikogar v Ljubljani, meni pa dolgčas... Se mi zdi, da ful slabo vpliva name to, da sem večino časa sama.
Zato, če je še katera taka, bi bila res vesela, da se javi in se dobimo na kakšnem sprehodu.
Saj vem, da je malo čudno se dobivat z neznanimi osebami, ker si vsi pač nismo všeč, ampak sem si rekla, da vseeno napišem tale post. Mogoče je pa še kateri mamici dolgčas, tako kot meni in ravno tako potrebuje malo družbe user posted image

Aja, stara sem 26 let, imam pa punčko staro dober mesec.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mamice Moste-Kodeljevo, ki nimate nikogar...
21.10.2010 21:32:49   
buškolinka
Hej, Kiwa...sem šele zdaj opazila tale tvoj post...pa kaj ne rečeš ...gremo se DOBIT!!!!user posted image
A se nismo že pri Julijkah nekaj v tej smeri pogovarjaleuser posted image
tud jaz sem pogosto sama, tako da, če želiš, se še vedno lahko dobimo na sprehoduuser posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2010 21:37:20   
bcljka
o soseda... a ti si tud tuki... sm opazla po slikci user posted image

... za sprehod sm pa takoj tud jst/midve ... user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 21.10.2010 21:39:54 >

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2010 21:55:48   
buškolinka
oooo, pa res, tud tvojo (oz. Pikino) fotko sem prepoznala user posted image

a ti imaš celo čas it na sprehode? si skos v nekem pogonu user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2010 21:58:04   
bcljka
jah, bom že najdla cajt... dons sm šla clo do mesta pa nazaj (sm mogla številko za maraton dvignt) user posted image  sej upam da se bo stanje mal umirilo v kratkem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2010 22:05:58   
Kiwa
Ja, dejmo se dobit ane user posted image
Jutri do štirih popoldan sva sami. Če bo katera za.
Bcljka, tebe sem pa videla parkrat pred difom, ko si bila še nosečka. Vem, da si to ti, ker tudi junijke berem, da ne boš mislila, da sem kaka čudakinja user posted image Aja, pa še eno skupno prijateljico imata z mojim fantom na facebooku, tako da vem, kako izgledaš.
Pa svaka čast, da greš na maraton! 21?

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2010 22:11:30   
buškolinka
Midve z bcljko imava jutri ob 13:30 do 14:30 telovadbo s tamalima, a ne? Po tem pa sem jaz z mojim user posted image  dogovorjena za družinsko petkovo kosilo zunaj user posted image

če pa sta za, se pa morda lahko dobimo pred tem...npr. ob 11ih-12ih?

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2010 22:16:19   
candy24
hehehe user posted image Tudi jaz sem komaj zdaj opazila tole temo... Je bila med petimi zadnjimi objavami... user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2010 23:27:56   
bcljka
ja Kiwa zakaj me pa nisi pocukala za rokav??! sej te ne bi popapala user posted image user posted image user posted image  no dodej me zdej na FB da bom vedla katera si, k najbrž sm te že skenslala k te nisem poznala user posted image  drgač pa jep, 21 user posted image

buškolinka... jst delam od 9h do 11h in se lih do 12h prmajam domov, tko da komot 12.15 pred blokom user posted image  pa še Kiwo nekje ujamemo če ji ustreza... candy se nam še ti prdružš, sej fužine niso daleč user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2010 7:49:09   
Kiwa
Bcljka, nisem te še dodala na FB. Sej dvomim, da me boš poznala. Aja, takrat ko sem te vidla, te je en kolega poklicu po imenu, ki ga maš na fb, pol sm pa vidla, da je MV komentirala nekaj pri tisti kolegici (pred kratkim je rodila pa na difu dela). A sm mal zabluzila zdele ane user posted image

Faca si, da greš na 21! A to že več let hodiš na maratone al ti pač dif da tok kondicije al skos laufaš? To, da si skos v muvingu vem po prebranem pri junijkah user posted image Ma, sej to je zakon, ne pa js, k skos doma visim pol pa depra pa ... blah.. Niti enkrat še nism šla laufat od poroda, no pa noseča tud nism laufala, prej pa ful.

buškolinka in bcljka, kam hodita na telovadbo? A to k slavni A. Semolič?

12.15 je meni kul. A vidve sta obe pri zaporih na Povšetovi?

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.10.2010 7:51:46   
Kiwa
Aja, men je tud prej pa pol kul, tko da kadarkol. Sm zdej vidla, da bi ti (buškolinka) v bistvu od 11h do 12h ane?

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.10.2010 9:03:05   
buškolinka
Ne, ne...hotla sem napisat da se lahko dobimo ekrat med 11 in 12, ampak da moram/morave biti do 13:30 že na mesarski, ker imamo (ja, pri A.Semolič) telovadbo.

Ja, bcljka, lahko se dobiva ob 12.15 pred blokom (živive v istem bloku pri zaporih, kar sva dojeli šele pri telovadbiuser posted image ), ti Kiwa lahko pa prideš tudi do našega bloka, ali pa če se dobimo npr.pri gradu Kodeljevo ob 12.25? Midve bova pa verjetno ob 13.15 že šibali proti mesarski, tak da bo bolj kratka...
druga varianta pa je, da se midve že prej dobive kje v parku, pa se nama bcljka pridruži takoj, ko lahko

hmmm...a sem čist zakompliciralauser posted image

Candy seveda si zelo dobrodošla user posted image  če nas lahko vkalkuliraš v vajin urnik

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.10.2010 11:01:21   
Kiwa
buškolinka, če imaš čas že prej, sem za. Gaja je zdej sita in v bistvu lahko greva že zdej ven. Ok, čist takoj ne, ker bo pol ob 13h že ful tečka, ker ji ni ok bit predolg v vozičku.
Torej, kaj boš rekla? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
22.10.2010 11:05:30   
buškolinka
moja je zdejle ranokar zaspala...če mi pošlješ mobi na ZS, te pokličem, takoj ko se zbudi

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.10.2010 11:06:22   
Tjasa27
oj!

jz sem tud iz tega konca - iz mesarske user posted image  tako da bi se vam kdaj pridružila, če vam je ok? 

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.10.2010 11:20:42   
bcljka
o tjaša, super user posted image  z veseljem...

buškolinka te pokličem... sm predčasno pršla domov k mi je ena ura odpadla user posted image  da vidm kje ste...

Kiwa - najbrš mislš BT oziroma zdej BJ k je pred kratkim rodila? user posted image  jst tečem že od majhnega... tko da redno hodm na lj maraton k je lih v lj... drgač pa tko tečm za dušo user posted image  na difu pa lih ne morš kkšne kondicije dobit razen pjanske user posted image

c ya

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.10.2010 11:31:24   
buškolinka
hmmm...moja še kar spiuser posted image
če se ne zbudi do 12ih sama, jo bom pač morala zbudituser posted image ...sej bo v vozičku lahko hitro nazaj zaspala...upamuser posted image

Tjaša super fino fajn...sej se nas bo kar nekaj nabral...prideš tudi danes?

Kiwa mi še ni poslala mobijauser posted image

bcljka mogoče se pa le dobiva pred blokomuser posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.10.2010 11:42:34   
buškolinka
evo smo pokonc! sam še oblečem jo in te pokličem bcljka!

Kiwa, tjaša...vama pa pošljem mobi na ZS, pa pokličta če prideta, prav?

Neposredna povezava do sporočila: 18
22.10.2010 11:44:23   
bcljka
o zakon, grem previt user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
22.10.2010 11:45:22   
Kiwa
midve greva zdej ven, se slišimo in srečamo user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.10.2010 15:08:33   
Kiwa
Fajn je blo! Js bi kr vsak dan user posted image . Vsaj enkrat še, da se oddolžim za kavico, ker hodim brez denarnice po svetu user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.10.2010 16:35:03   
Tjasa27
oj

midva sva bila za dons že zmenjena ampak drugič se vam pa pridruživa!
super!

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.10.2010 18:21:03   
buškolinka
men je blo tud fajn!user posted image  jutr mamo sicer že ene plane, bom pa v nedeljo večji del dneva sama...če bo vreme OK švigneva ven, pa če bo katera za stvar (razen bcljke, ki teče 21kouser posted image ) pa se lahko slišimo

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.10.2010 20:46:36   
Kiwa
Midve bova pa jutri večinoma doma, v nedeljo pa samo do kakih 13h, potem gremo k mojim. Se slišimo...

Neposredna povezava do sporočila: 24
22.10.2010 21:51:00   
bcljka
naslednji teden ponovimo... če bo pa slabo vreme pa loh kr v naši dnevni sobi nrdimo meeting... mamo pena puzzlov za 7 otrok... oči vidu da so v akciji user posted image user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.