* Mateja *
|
Mi imamo kužka zdej skor 2 meseca in živimo skupaj z mojimi starši. Itak so bili strogo proti nakupu psa, ki bo tekal po hiši, smo se na veliko skregali na ta račun, pač jaz sem ugovarjala, ker se mi ne zdi fer zakaj kuža, ki sem si ga želela ne sme pridet k nam. Samo zaradi moje mame in tata? Ne, jok brate odpade. Moja volja je bila itak neustavljiva, zato smo ga tudi kupili in ne boste verjeli, kako sta starša prijatla z njim. Mami ga lulat vozi zjutraj pred delom, tat ga vsa vesel čoha, .. Bi lahko rekla, da je edini nezadovoljen moj mož, ki ni dobro vedel kok dela bo, čeprav je kuža moja skrb. Tela sem rečt samo to, da daj svoji mami čas, da vidi da je kuža član družine, da ga imaš rada in da ga stran ne daš, samo zato ker ona trma. Pa igraj na to karto, da saj boš šla kmal na svoje, kar je tudi res. Če hočeš kužka obdržat, bodi trma, mama se pa valda nebo odselila iz svoje hiše, to sam blefira gotovo!! Ful sem mi je zdela lepa misel zadnjič ko sem gledala uno oddajo od Mete in Roberta. Sta rekla, naj bomo priijatelji s kužkom za celo pasje življenje, ne pa da ga bomo na taprvem vogalu pustili, ko se nam bo podela na nov tepih. Če si se že odločila za met psa, ga definitivno obdrži, ne moreš ga dat stran zaradi mame!!
|