|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mam en mejhn problemčk
2.6.2006 10:48:35   
Sisy
hojla punce

jst mam pa en majhn problemčk...pa me zanima če katera ve kaj bi to lahko bilo....prejšnji mesec so mi zaradi izvenmaternične nosečnosti laparaskopsko odstranili jajcevod, po operaciji sem takoj,v nekaj dneh dobila menstruacijo...ni in zdaj je en mesec naokol, predvidevala sem da bo tetka prišla točno pa ni ne duha ne sluha o njej...zamuja mi že več kot teden dni,test je bil negativen...

takoj po operaciji bi morala pravzaprav po zamrznjenčke...pa je dr.Reš ugotovil da 14.dan ko bi morala imeti ovulacijo  le-te nism imela ... zato sva rekla da počakava do naslednje M....in zdaj je ni...a je možno da je prišlo do ovulacije zarad laparaskopije kasneje? v primeru da je ovulacija v ciklusu kasneje,ali to pomeni da tut tetka pride kasneje al kako? Morm povedat tut to da so mi desni jajcevod spucal tko da je možna tut naravna zanositev....

kaj menite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mam en mejhn problemčk
2.6.2006 11:07:06   
BarbaraE
Na tvojem mestu bi se šla G pokazat ali pa bi vsaj poklicala, kako in kaj je s to tetko user posted image . A si po laparo jemala tudi kakšna zdravila?

Lp
B

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2006 11:11:21   
Sisy
ne nobenih zdravil nisem jemala...hm čudn....sej maš prov...dons grem kr do svoje ginekologinje....

nekje sm tut brala da se dogaja da običajno po teh posegih rado zamuja...ampak jst sem jo takoj po posegu že dobila...tko da sm zdej  user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2006 11:17:31   
Špelka
Ojla, Sisy!

Veš, da je možno, da ti zamuja! Pa ne toliko zaradi laparoskopije, temveč tvoje IMN. Žal... V tvojem telesu so namreč že bili nosečniški hormoni in ti, kot veš, preprečujejo M - zato user posted image  nimajo M. No, in preden so se ti hormoni iz tvojega telesa počistli, je verjetno moralo minit vsaj nekaj dni. Šele nato so "pobudo" prevzeli normalni hormoni, ki jih mamo ženske vsak menstr. ciklus. Čudo, da ti reš tega ni omenil?

Ne vem, vseno pojdi do tvoje G., pa vprašaj, kkao in kaj, in kako je to pri drugih puncah. Upam, da tvoja user posted image  kmalu pride in se nam pridružiš - sej veš kje.... user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2006 11:20:50   
emaa
Meni je po laparo drugi ciklus (prvi, torej takoj po operaciji, je prišla točno, še en dan prej) M zamujala 10 dni, pa sem tud študirala kaj bi lahko blo, anajmad je zamujala 14 dni, tako da zamuda v drugem ciklusu po laparo je normalna, počakaj še en teden, potem pa zaženi alarm.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2006 11:32:27   
Sisy
user posted image

grem dons itak do svoje ginekologinje zarad ene druge zadeve pa se bom mal še pozanimala kako pa kaj...sej nimam kej..počakat bo treba....user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2006 18:27:58   
pika74
Ojla Sisy,

jest ti pa lohk samo tole povem, da je moja M po laparoskopiji prišla šele na 51 dan. Uh sm bla že čist paničnauser posted image .

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2006 20:13:28   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ojla Sisy,

jest ti pa lohk samo tole povem, da je moja M po laparoskopiji prišla šele na 51 dan. Uh sm bla že čist paničnauser posted image .

Lp
user posted image  

Pika a prej pa nč nisi krvavela...recimo takoj po laparo?

51 dan?user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2006 21:42:18   
pika74
Ej mal sm, kokr se spomnem. A veš, tist po operaciji par dni neki sveže krvi. Pol je blo pa mir in pol fešte od nikoder. Se prou spomnem, da sm celo že študirala, da se ni mogoče kšn semenčk znajdu tm u jajcevodu in počakal med operacijo (med laparoskopijo, histeroskopijo, adheziolizo...) in pol da je mogoče po vsem čudežu kej ratal. Res. Celo skor sm šla že test za user posted image  delat. Ma pol je pršla teta s krvavca. Ampak res se je obirala takrat. Pa glih takrat, k so rekl, da po laparoskopiji maš pa 6 mescou časa, da rata, ker pol se spet nazaj zaraste. Jaja. Tkole je blo. Ma kaj vse smo že dožvele in kaj vse bomo mogle še dožvet - ane. Madona smo žilave me user posted image user posted image user posted image .
Železne lejdike user posted image user posted image .

Aja še to lohk dodam - moje dolgoletno povprečje M je na 28-29 dni. So mi pa rekl, da je laparoskopija kar šok za telo in da je čist možno, da je zato tok zamujala tale tetka.

< Sporočilo je popravil pika74 -- 2.6.2006 21:43:55 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.6.2006 22:55:58   
Sisy
svašta res...kva vse smo dale že skos...k pogledam za nazaj se sama sep čudm kaj je vse gremo skos....da pridemo do cilja...za sabo mam že....HSG,laparo,histero,Klomifen,IVF,spet laparo...haloo...kr ne morm verjet....borke smo ni kej user posted image

morm pa priznat da se jst zdele tut isto sprašujem tko k ti takrat...kaj pa če je res kej ratal...kar bi blo čist možn...sva šla namrč kr takoj u akcijo user posted image user posted image
eh bomo vidl...svašta se dogaja...praujo da je 1-2% možnosti za  izvenmaternično nosečnost...in jst glih padem u ta procent...če sm tak baksus da padem u tak mejhn procent bi biu že cajt da bi bla še u kakšnih pozitivnih stvareh....hihi

nč...uživajte...tipkamouser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 2.6.2006 22:58:34 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?