Anonimen
|
Jaz sem rodila 20. 3. in smo bili prvič na morju junija, torej pri takšni starosti otroka kot bo približno tvoj. Super je bilo, seveda če ne pričakuješ, da boš pa sedaj na plaži ležala ali pa morda počela stvari kot takrat, ko si bila brez otroka. Drugače je pa v redu. Nič ni prezgodaj, je pa fino, če ni prevroče. Danes nikoli ne veš. Zato je najbolje, če ste kje v senci. Na to le bodi pozorna pri rezervaciji. Sicer pa, če boš dojila, ne bo nobenega problema, drugače pa termoska in posodica za doziranje mlečnega prahu obvezni. Naslednjič smo bili mi na morju pri otrokovih petih mesecih, tudi takrat je bilo super. Samo naš otrok je bil res tako priden, da so se sosedi (imamo pavšal) prav čudili, kako ta dojenček nič ne joka, da sploh ne vedo, da ga imamo s seboj. S seboj pa mošar imeti osebno (ja, slikat se boste morali iti). Tudi zdravstvena in tisto potrdilo o zavarovanju na Hrvaškem je dobro imeti. Potem pa običajne stvari, ki jih boš od takrat naprej morala imeti: svečke proti zaprtju in proti vročini, čaj proti krčem - mi smo imeli Planteks - za vsak primer, pa ga nismo rabili, kremo za primer vnete rite, kakšen klobuček za na dojenčkovo glavo, obvezno pa seveda voziček in lupinico (avtosedež), ker to boste veliko potrebovali. Če ti še kaj pade na pamet, kar te zanima, vprašaj. Jaz se nič drugega pomembnega ne spomnim.
|