|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   malo me zanima
28.7.2005 22:26:51   
nikitta
ali uporabljte izdelke, ki so testirane na živalih oz. ali vas to zanima?

Ali bi uporabile recimo kozmetiko, ki ima napis :testirano na opici, podgani...?

Uh, dons mam sama taka vprašanja!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   malo me zanima
28.7.2005 22:29:14   
muki1
Po pravici povedano, ne gledam ko kupim kozmetiko, ali piše, če delajo teste na živalih. Kupujem več ali manj take znamke kot vsi, pa mislim, da jih ne testirajo na živalih. Če pa bi prav pisalo, da je testirano na živalih pa ni šans.

(odgovor članu nikitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   malo me zanima
28.7.2005 22:29:34   
Anonimen
Jaz pravim boljš na živalih kot ljudeh.

Sicer pa..... niti ne vem katera podjetja testirajo na živalih.
jaz bi raje vedela katera podjetja zlorabljajo otroško delovno silo.

(odgovor članu nikitta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   malo me zanima
28.7.2005 22:39:22   
nikitta
glede otrok...mislim, da veliko znanih in manj znanih korporacij, ki imajo obrate na vzhodu. Obutev (lepljenje) igrače...dokumentirano da so zaposleni otroci. Na TV-ju je že bilo kar nekaj prispevkov na to temo

(odgovor članu nikitta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   malo me zanima
28.7.2005 23:01:29   
nikitta
pa še romski otroci so primer zlorabe...in če dobro pomislim, kar po celem svetu...

Matovilcica, spoloh ni nujno oz. potrebno delat poizkuse na živih bitjih.To je praksa in ne neke svetle izjeme.

Jaz bi rada videla na vseh prizvodih oznako, da je zadeva brez testov na živalih in moram priznat, da zadnje čase posvečam ob nakupu pozornost.

Marsikatera prodajalka je seznanjena s seznamom teh izdelkov, vendar naletim tudi na široko odprte oči!

(odgovor članu nikitta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   malo me zanima
28.7.2005 23:05:35   
Seven*
Ne kupujem izdelkov testiranih na zivalih. Sem temeljito seznanjena s podjetji ki to pocnejo. Pampers (P&G) kraljuje na vrhu.

Raje vidim otrosko delovno silo zaposleno za tekocim trakom, kot pa da prodaja svoje seksualne usluge. Zal je tako, da ce nebi zaposlili teh otrok, bi se ti otroci prodajali. Denar je pa treba dobit.. Problem sistema..

(odgovor članu nikitta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   malo me zanima
28.7.2005 23:12:28   
nikitta
in kot potrošniki podpiramo sistem, ne da bi popolnama vedeli kaj se dogaja

(odgovor članu nikitta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   malo me zanima
28.7.2005 23:43:46   
rija
žal. očitno je nujno nekje testirati, preden se testira na ljudeh. samo zdravila poglejte. česa vsega nebi zdravili, če jih nekje nebi testirali.
še enkrat: žal.

(odgovor članu nikitta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   malo me zanima
28.7.2005 23:44:51   
rija
ah, ja... bolj kot pri kozmetiki, se večkrat zamislim nad svojim zrezkom na krožniku: to je bilo tudi nekoč živo bitje!

(odgovor članu nikitta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   malo me zanima
29.7.2005 2:32:22   
nikitta
Rija, pri nas doma smo pogledalai tudi v krožnik. Mož je presnojed, jaz še vedno uživam mlečne izdelke in jajca, starejši otrok poje tudi meso!

Mož se je odločil za drugačno prehrano tudi zaradi tega razloga in zaradi zdravja. Nobenega ne sili in ne teži, da ne sme jest mesa. No, če ga kdo vpraša pa jasno pove,da ima trdne argumente zakaj ne spravi meso v usta.

Res je da je BILO živo bitje, a predno so ga usmrtili, bodisi z elektriko ali zaklali je bilo to meso vzrejano na način, kateri bi marsikoga postavil na dieto.

14dni nazaj je mami šla na kmetijo pri Logatcu po šnops in ravno so pripeljali neke prašiče s Štajerske. Mami je ko je vidla pujske je pripomnila tej kmetici, da imajo čuden videz, kot da ne bi bilo vse OK. In kaj je kmetica rekla...pač, da niso in da dostikrat najdejo izrastline in anomalije organov, ampak oni to vse dobro predelajo v domače klobase!!! In tudi ona to poje!
RES FUJ!

(odgovor članu nikitta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   malo me zanima
29.7.2005 6:14:48   
CUKRČEK
Uf, če bi na to gledali, kaj vse je "deformirano" in nezdravo, potem nič več ne bi jedli....meso škodljivo in deformirano(pa še živali pobijemo), sadje špricano do amena, zelenjava gnojena umetno , trava radioakrivna, mleko mastno, krave nore, svinjina sama po sebi škodljiva, kura imajo gripo...

Kaj nam še ostane??

(odgovor članu nikitta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   malo me zanima
29.7.2005 8:06:02   
nikitta
ostane dejstvo, da premislimo o vsem tem. In verjetno ukrepamo...

(odgovor članu nikitta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?