|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   malo foliklov...?
26.9.2008 16:41:04   
tiana
ka mi lahko ktera pove kakšne so posledice če maš v obeh jajčnikih zelo malo foliklov?  zanima me namreč kaj me čaka k mi ni hotu noben podrobno povedatuser posted image

....za dežjem vedno posije sonce...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: malo foliklov...?
26.9.2008 17:18:43   
Pija76
Kaj a si v IVF-u?
Jaz ti bom rekla, da ni važno število, važna je vsebina. Kolk pa je to malo?

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2008 17:23:42   
enkratna
Jaz sem imela 7 foliklov, od tega 4 celice...

Ena druzga na postopku je imela 28 foliklov (!!!), za število celic ne vem - vem pa, da tudi za zamrznjenčke ni nič ostalo....

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2008 18:16:17   
tiana
joj pojma nimam kaj se dogaja z mano.nimam svoje menstruacije(razen z tableti) in sem bla na pregledu,rekla mi je samo da ni dobr in da mam zelo malo foliklov,poslala me je pa na genetski pregled.druzga pa pojma nimam...niti zo ne kaj točno pomen IFV postopekuser posted image (al sm tok glupa al pa bolš da ne vem)

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2008 19:02:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tiana

joj pojma nimam kaj se dogaja z mano.nimam svoje menstruacije(razen z tableti) in sem bla na pregledu,rekla mi je samo da ni dobr in da mam zelo malo foliklov,poslala me je pa na genetski pregled.druzga pa pojma nimam...niti zo ne kaj točno pomen IFV postopekuser posted image (al sm tok glupa al pa bolš da ne vem)

taiana nič nisi glupa,sej tud js nisem vedela dokler nisem prišla tako daleč....
IFV...to je umetna oploditev.ko ti folikli dovolj zrastejo ti naredijo punkcijo (z iglo ti gre skozi nožnico in ti spunktira folikle), s tem dobijo jajčece ki ti jih umetno oplodijo(torej izven maternice) čez tri ali pet dni pa ti zarodek vstavijo nazaj v maternico.
pač tko na kratko, da boš prebližno vedela kaj to pomeni.

drugače pa število foliklov ni pomembno,važna je vsebina...kot je povedala že moja predhodnicauser posted image

(odgovor članu tiana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2008 22:04:56   
tiana
aha,zj mi je pa že mal bol jasn-hvalauser posted image

upam da mi ne bo nikol treba probat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2008 10:24:28   
Pija76

Tiana kakor sem jaz seznanjena ima ženska v svojem naravnem ciklu en mogoče 2 folikla. S tabletami je mogoče kaj več. Ampak ti se ne sekiraj, važno je da nekaj imaš, in upaj, da je notri prava vsebina.

Nisi glupa, če ne veš kaj je IVF, pa iz srca ti želim, da ti nikoli ne bo potrebno res skoraj vse vedeti o tem.

Srečno!

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2008 7:49:01   
Anonimen
mene pa neki zanima.koliko zrastejo folikli v enem dnevu?če katera ve, prosim naj pove

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2008 8:26:14   
Sulfinija
Folikel lahko zraste v enem dnevu cca za 2mm na dan.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?