|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   malinov čaj
4.7.2008 20:58:59   
159lila
Mene pa zanima ali je res,da malinov čaj pospešuje popadke?Ali je katera to že sprobala?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: malinov čaj
4.7.2008 21:34:23   
Naja30
Baje, da ne.

(odgovor članu 159lila)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2008 21:42:23   
mali007
baje jih malinovec (sok z zalivat iz malin).

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2008 21:55:02   
ključek
www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2866393

mogoče boš tu našla kakšen nasvet...........

(odgovor članu mali007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2008 21:57:06   
Anonimen
Čaj iz malinovih listov naj bi pomagal, da se lažje in hitreje odpiraš. Smeš pa ga piti le proti koncu nosečnosti. Jaz sem ga redno pila in mislim, da mi ni kaj dosti pomagal. Ko sem šla roditi sem bila odprta 3cm in tako je ostalo, dokler nisem dobila EA. Potem pa sem se ekspresno odprla.

(odgovor članu mali007)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.7.2008 22:49:13   
Majuska
Malinov čaj ne pomaga pri popadkih, temveč mehča maternični vrat. Pije se ga v zadnjem mesecu nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2008 9:19:55   
AnciM
Točno tako kot je napisala Maruska. Malinov čaj (čaj iz malinovih listov) ne pospešuje poroda, ne pospešuje odpiranja, ampak samo pomaga mehčati maternični vrat. Torej, če se je mali odločil priti po PDP, ga čaj ne bo drugače prepričal. Niti čaj ne bo pospešil poroda, če ti ja tako usojeno. Samo pomaga pri mehčanju in dozorevanju. Pilo naj bi se ga pa zadnji mesec trikrat na dan.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2008 13:45:22   
mmetka
Čaj iz malinovih listov naj bi pomagal, da se lažje in hitreje odpiraš. Smeš pa ga piti le proti koncu nosečnosti. Jaz sem ga redno pila in mislim,

...da mi je pomagal, ker sem se zelo hitro odpirala (v 20 min. iz 2cm na 7cm) in hitro rodila! Sicer ne vem, kako bi bilo, če ne bi pila tega čaja, a mislim, da je vredno poskusiti!user posted image

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2008 13:33:39   
Majuska
mmetka, ne vem če je bil ravno malinov čaj vzrok za tvoje odpiranje user posted image

sem se pa poučila pri stricu Ašiču, porod naj bi lajšal tudi čaj navadne plahtice in materine dušice (sorodna rastlina timijana).

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?