Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mali računalniki in igrača za 1 letnika 28.11.2010 13:39:55
|
|
|
|
kajajaka
|
za starejše ne vem... Naša deklica pa je pri dobrem letu starosti oboževala labirint (enak kot je tvoj na spodnjem linku)
|
|
|
|
RE: mali računalniki in igrača za 1 letnika 28.11.2010 14:33:14
|
|
|
|
livia
|
Pri teh računalnikih mene moti to, da imajo tako majhen ekran. Jaz ji raje dam kar na svojem kake didaktične igre za igrat. Samo če sta tako naročila dobremu možu, nimaš kak. Za najmlajšega je pa oboje zakon.
|
|
|
|
RE: mali računalniki in igrača za 1 letnika 28.11.2010 14:52:16
|
|
|
|
josephine27
|
za najmaljšega bi izbrala drugo igračo, čeprav se mi zdi tud prva fajn. za ta velika pa nimam pojma ker smo še premajhni za računalnike.
|
RE: mali računalniki in igrača za 1 letnika 28.11.2010 19:31:46
|
|
|
|
emili
|
Mi imamo 4-letnico, ki je za rd dobila računalnik modri janko...ima veliko igric, predvsem pa matematike in poznavanje črk..za našo punco je ta prezahteven, tako da za 6-letnika bi prišel prav, mu bo veliko pomagal tudi za šolo...poznavanje črk, pisanje besed ter matematika...
|
|
|
|
RE: mali računalniki in igrača za 1 letnika 29.11.2010 8:12:03
|
|
|
|
Hope2
|
Naš je imel tale labirint, sicer od ikee, pa ga ni preveč porajtal. MOgoče ene 3x da se je vozičkal tele kuglice, nekajkrat pa je cel labirint porival po hiši. To je edina igrača v hiši, s katero se je najmanj igral.
|
|
|
|
RE: mali računalniki in igrača za 1 letnika 29.11.2010 11:32:49
|
|
|
|
nananaja
|
Ne vem, kako napredujejo v 4.letu, pri treh je naši zanimiv samo zvok, ki ga spuščajo igrice ali pa če jaz igram naloge, ona pa gleda, kako mačka ulovi miš - torej animacije ob uspehu/neuspehu. Se pa menda tamala pri letu in pol ful igra z labirintom v vrtcu, doma ga nima.
|
|
|
|
RE: mali računalniki in igrača za 1 letnika 29.11.2010 21:49:49
|
|
|
|
maya2
|
Eva1 jaz sem imela že tega http://nakup.pikapolonica.com/novo-katalog-pomlad-poletje-2010/mali-vedi-3/118334892555118332 v košari v trgovini, pa mi je prodajalka tam rekla da ni primeren, da mora znat že brat, poznat vse črke, števila .... pa sem ga dala nazaj in sem ji rajši kupila didaktično igro (je bila na seznamu miklavžu :)) Je pa rekla, da recimo za 6-7 letnike (1. razred) je pa že fajn pripomoček, tko da za Luka Winx pa ne poznam Za malega je pa po moje tud dobra ideja
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?