|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mali ljubosumnež
4.10.2006 14:17:05   
malika
Imam dva otroka, narazen sta leto in pol. Vse bi bilo lepo in prav, če mali ne bi bil tako zelo ljubosumen na večjega!

Včeraj zvečer smo tako kot večino večerov sedeli na tleh, mali mi je negibno ležal med nogami(nekaj trenutkov sem imela občutek, da celo spi) in smo gledali neke smešnice.  Zraven je prišel večji, se vsedel k meni, jaz sem ga objela z roko, tako da se je naslonil name-IDILAuser posted image  , nakar mali ponori! Začel je kričat, tiščat večjega stran in se bunit na vse pretege.

To ni bilo prvič! V bistvu večjega nihče ne bi smel pocartat, ker ta mali vedno ponori in seveda on takoj hoče k tistemu v naročje.

KAJ NAJ NAREDIM????

No obratno, pa ta velik malemu ne pusti prijet nobene igrače, ga vsake toliko čisto v 3 dni brcne, ....

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mali ljubosumnež
4.10.2006 16:42:37   
nejcko
Naša tamala ima včasih tudi take izpade, v bistvu jih imata oba in če se začneta cufati, kdo bo sedel poleg mene ali se stiskal k meni, jaz enostavno odidem stran in jima povem, da sem od obeh in ne maram takega kreganja.

V bistvu ne moreš kaj dosti narediti. Jaz jima skozi dopovedujem, da sem od obeh, da ju imam oba enako rada, starejšemu pa vedno prišepnem, da pa imam  njega rada dljeeeee časa kot njegovo sestrico. Saj še pridejo trenutki, ko se začneta prerivati okoli mene, ampak tamala že dostikrat reče: " Od obeh si, a ne mami?" in brata samo toliko odmakne, da še sama pride zravenuser posted image .

Je pa hudo gledati tako ljubosumje, a ne, samo po moje, da mine.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2006 16:43:43   
nejcko
Aja, naša sta razlike 2 leti in 8 mesecev - sin bo zdaj kmalu 5, tamala pa je malo več kot dve leti.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2006 22:50:30   
rainbow
user posted image user posted image dobrodošla v klubuser posted image

ma, če ni hujšega, bomo pa še take zadeve preživeli; meni se tudi včasih zdi,. da se skozi kregam, večinoma na starejšo, ker ta mali vse vzame, s čimer se igra. ali pa da je ne poškoduje, ko norita in se kar na njo vrže (18kg vs 12kg), pa take zadeve...

malika, mislim, da sva obe že s ta hujšega ven, veš. Veliko potrpljenja nama obema želimuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2006 22:59:20   
malika
kako že pravijo, še eno leto, pa boš na konju user posted image  user posted image  user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?