|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mal tako...
12.9.2005 13:56:29   
S22
Men pa zanima,ce lahko zanosis tud ce mas mal neredno M?Trenitni tece 52 dan od zadnje M,a je kaksna moznost da se vmes kaj prime? Me ma ze prov ko me tok zabava ta vrag!!!Dajte mi kej pomagat,prosim,ce ne druga,mi vsaj kaj povejte.

tako bom kmalu jaz zgledla,ko me tok muč.
Hvala vsem že kar vnaprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mal tako...
12.9.2005 14:00:39   
GATA
Jaz mislim, da se vseeno lahko prime. Kaj pa če se je že?

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mal tako...
12.9.2005 14:01:38   
lucika
vprasaj udb. lahko, lahko... ti zelim, da bi se ze!

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mal tako...
12.9.2005 14:03:46   
S22
Test opravljen pred 1 tednom,cisti negativ!!! .Pol pa mal beres pa vsem testi sploh ne pokažejo,pa spet ne vem kako naprej.Me pa zdaj res že dva jutra zaporedoma zlo ščipa v jajčnikih sploh nevem v katerem.

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mal tako...
12.9.2005 14:06:05   
S22
Kaj oz. kdo je udb?

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mal tako...
12.9.2005 14:33:16   
Klarissa
sonja2211 nisi edina. meni teče 47.dan in še nič: niti M, test pa neg.
in kaj naj zdaj? čakamo na nov cikel-ko bo???!!!
vem kako je to

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mal tako...
12.9.2005 14:35:50   
S22
Upajmo da bo cimprej.Drzim pesti za vse !!!!!

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mal tako...
12.9.2005 19:20:13   
lucika
ena punca tu gor na forumu, ki je delala test na , ne vem tocno, cez 50 dan po m.... to je udb. vmes negativni, na koncu pozitiven.

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mal tako...
12.9.2005 19:51:02   
lenika
A res? Mogoče je pa imela tako pozno ovulacijo glede na to, da se ji je cikel tako razvlekel.

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   mal tako...
12.9.2005 20:25:12   
muki1
Ja, jaz sem po porodu imela dvakrat m. na 45 dni, tako da naslednje ne pričakujem oktobra.

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   mal tako...
13.9.2005 23:50:39   
pot
probaj spremljat sluz, ki mora biti vlecljiva kot zvecilka, ce bo kaj pomagalo, takrat so plodni dnevi. naj bi bili nekje na sredini ciklusa. sicer so pa punce rekle, na tem forumu, da ni nujno da zanosis ravno na te dni, da so zanosile tudi izven teh izracunanih dni. tako da upanje res lahko umre zadnje.

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.