Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
mal smeha, da ne boste tečke... 23.3.2005 12:37:48
kofetek2010
Blondinec se poroči. Po 4,5 mesecih dobi njegova žena otroka. On začuden: "To ne štima, poročena sva šele 4 in pol mesece, pa boš že rodila! Ona: "Kaj ne štima? Jaz 4 in pol mesece, ti 4 in pol mesece - to je skupaj 9 mesecev, to pomeni da štima!!!" On: "Aha, štima."
Po 2 letih rodi žena črnega otroka. On spet: "To ne štima!" Ona: "Kaj spet ne štima?" On: "Midva sva belca, a rodila si črnčka?!" Ona: "Otroka sva naredila ponoči. Če si hotel imeti belega, bi ga morala podnevi." On: "Aja, mhm, torej štima."
Nekega dne se on zbudi in zagleda na koncu postelje izpod odeje gledati 6 nog. On njej: "To ne štima!" Ona: "Kaj spet ne štima?" On: "Poglej, izpod najine odeje štrli šest nog!" Ona: "Ti si pa res smotan! Vstani in preštej noge od zunaj!" On ven iz postelje: "1 - 2 - 3 - 4. Ja, ja, vse štima..." :)-:)-:)-
mal smeha, da ne boste tečke... 23.3.2005 12:58:44
pravljica
ok, tole o črnem otročku :)-
pride (bel) naravoznanstvenik po 1 letu nazaj med (črne) domorodce...pa ga napade moški, katerega ženska nosi na hrbtu belega dojenčka..."čuj, zdaj pa ti meni razloži...jaz črn, ona črna, mi vsi črni...mali pa bel :zmeden:"...ga belec odpelje do črede belih ovc in mu razloži "vidiš tisto črno jagnje med ovcami? včasih se narava malo poigra z nami..."...črnec ga prime okoli ramen in mu potiho reče na uho "aha, ok pol, jaz bom tiho za mojega belega malčka, ti pa tudi ne okol govort o črnem jagnju" :)-