|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   malček in dojenček - spanje
6.12.2005 9:18:27   
Anonimen
ojla!

v maju pričakujemo novega nadebudneža, imamo pa že eno dečvo doma. maja bo stara 20 mescov. in vsak dan se sprašujem kako jih bom zvečer dajala spat. spali bomo namreč vsi štirje v eni sobi..kako je to zgledal pr vs? najprej spat malčka pol dojenčka al kontra al kako? sploh si ne predstavljam prov dobr še v tem momentu kako bo to zgledal user posted image
pa kako se bosta zbujala en druzga ponoč? a se to kmal navadjo en na druzga?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: malček in dojenček - spanje
6.12.2005 9:31:37   
Anonimen
Kaj pa če bi počas 20mesečnico dala spat v svojo sobico?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2005 9:33:28   
Anonimen
z veseljem pa ni svoje sobice in je ne bo dokler ne sezidamo nove hiške. upam da bomo za naslednga božička že lahko v novi hiši, do takrat bomo pa nažalost naguzeni vsi skupej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2005 10:21:05   
muki1
Lahko ti povem iz lastnih izkušenj- kot starejša sestra.
Pri nas je bilo isto, malo več imave s sestro razlike, ampak je mlajša od mene in je bila zelo dosti bolana kot dojenček ( vneta ušesa, angine, pljučnice..user posted image user posted image ), pa je včasih prejokala celo noč, ampak sem bila pridna in sem se navadila, tako da sem se mogoče včasih prebudila, ji dala lubčka in sem spala naprej. Pa smo tudi vsi spali v enem prostoru.
Mama je pa dežurala.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2005 12:48:16   
žiža
To zanima tudi mene. Sicer še nismo v situaciji pričakovanja na drugega, vendar me prav to dejstvo, da bomo vsi spali v eni sobi, najbolj odvrača od misli na še eno user posted image
najbolj grozno bi mi bilo, če bi se eden zbujal zaradi drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2005 22:33:16   
KODA
Mi smo do letos spali vsi v eni sobi,pa nikoli ni bilo nobenega problema.Tavelik se je zelo kmalu,ko sem rodila navadil na prisotnost dojenčka.
Zdaj sta stara 3 in 5 let,pa smo jih šele zdaj preselili v svojo sobo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2005 8:55:47   
tanaja*
Kaj pa če daš oba naenkrat spat? Pri nas gresta oba, čeprav sin spi v svoji sobi, tamala pa pri nama. Jaz ji tudi skupaj kopam, pol pa skupi spatuser posted image ! Se zelooo obnese, pa še cajt prišparaš!

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.