Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
malček - obisk v porodnišnici 16.12.2013 20:55:39
|
|
|
|
čenča84
|
Pozdravljene, imela bi eno vprašanje za vse tiste mamice, ki imate med otročkoma manj kot dve leti razlike. Ali je starejši otrok prišel na obisk k vam v porodnišnico? Sama sem tik pred pdp in ne vem, kaj naj storim. Namreč, hči je name zelo navezana in ne vem, ali je pametno, da pride na obisk v porodnišnico. Bojim se, da bi bilo zanjo preveč stresno, ko bi bi morala z očijem oditi domov, jaz pa bi ostala v porodnišnici. Ne vem, kako bi to sprejela: saj veste, mamico videti v novem okolju, ki ga ne pozna, za povrh bo tam nov dojenček in potem se vrniti domov brez mamice. Po drugi strani vem, da tudi tako majhni otroci že marsikaj razumejo, več, kot si mi predstavljamo. Kakšne so bile vaše izkušnje? Hvala za vse odgovore
|
|
|
|
RE: malček - obisk v porodnišnici 16.12.2013 21:11:39
|
|
|
|
Izabelina
|
pri nas je razlike 2 leti in 2 meseca... lahko vseeno odgovorim? Sm se kr odločla, da bom: super ji je bllo, da je prišla in je bla ful vesela, ampak ko je pa blo treba domov je pa bil jok... Tko, da je pršla prvi dan, drugi sam po telefonu pa takrat, ko smo potem itak šli domov... Sama najbolj poznaš svojo hčerko, če misliš, da ji bo prehudo se poslovit od tebe naj bo raje doma in pride samo ko boste šli domov... pa srečno!
|
|
RE: malček - obisk v porodnišnici 16.12.2013 23:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo sicer 4 leta razlike, pa mi je bilo hudo, ker starejsa ni mogla pridet na obisk, ker je bila ravno prehlajena ... se mi zdi, da bi bilo zanjo boljse, da bi me vsak dan vsaj za tisto uro videla, kot oa da me kar heankrat skor 4 dni ni bilo ... pa smo se prej veliiiiko pogovarjali, pa je vseeno rabila kar nekaj casa, da je sla recimo spet z veseljem k dediju in babi na pocitnice za cez noc, brez da bi jo skrbelo, da nebom kam sla. Na tvojem mestu, ce bo v P dovoljeno in ce bo mala zdrava, bi zelela, da pride in bi pac v obisku uzivali do zadnje minute in se o odhodu sploh he pogovarjali ... itak da bo ob slovesu jokala, samo saj se bo hitro pomirila.
|
|
|
|
RE: malček - obisk v porodnišnici 17.12.2013 5:13:20
|
|
|
|
lily32
|
Pri nas sta razlike 2 leti in 1 mesec. Je prišla vsak drugi dan na obisk (sva bili 8 dni noter, ker je bila mala zaradi okužbe pri porodu na antibiotikih) in je vse potekalo obrez problemov. Jo je božala po rokici, se z mamo malo pocrtala. To so bili zanjo eni mini izleti. Ljubosumnostne težave so nasopile po prihodu domov, a to je že druga tema. Srečno!
|
|
|
|
RE: malček - obisk v porodnišnici 17.12.2013 7:51:53
|
|
|
|
zaspancek1
|
Pri nas je razlike leto in pol. Starejši je dvakrat prišel na obisk (potem pa sem itak šla domov) - prvič je bilo zanimivo, ker je bil je dojenček v posteljici zraven, drugič ga je samo malo pogledal in to je bilo to. Nobenih travm, ravno tako ne niti ob odhodu. Itak pa smo se vsak večer pred spanjem slišali in videli prek videoklica.
|
|
|
|
RE: malček - obisk v porodnišnici 17.12.2013 7:57:44
|
|
|
|
rakica82
|
Moji dve sta razlike 16 mesecev, je prišla na obisk vsak dan tudi ko smo šli domov sta prišla oba s tatom. Je res, da moaj prva ni tak onavezana na mene, dosti bolj an tatija. Je bilo pa tako ,da je doam skoz govorila gremo h mamici in dojenčak pogledat, ker sva ji skoz razlagala da ima mami dojenčka v trebuhu...pol ko je prišla v porodnišnico pa mene niti pogledala ni, je letala povsod okrog, pri medicinskih sestrah je vse prešnofala in prišla nazaj z mandarino...ni imela težav it domov brez mene. moje mnenje je, da je dobro starejšega otroka čimbolj vključit, ker res razumejo vse, jaz sem ji skoz govorila kaj bom delala, prinesla je plenico za tamalo...sem se ji pa poskušala čimbolj posvečat ko je mala spala.
|
|
RE: malček - obisk v porodnišnici 17.12.2013 8:05:49
|
|
|
|
bskrle
|
Vedno so prišli otroci. Vem,da je mož komaj vse pritovoril. Kaj vem, pri nas s slovesom ni bilo težav.
|
|
RE: malček - obisk v porodnišnici 17.12.2013 8:12:05
|
|
|
|
aprilčica07
|
Razlika med našimi je 2 leti in 4 mesece, ko se je tamala rodila je imel ta velik 2 leti in pol. Ta velik v porodnišnico ni prišel iz zelo enostavnega razloga, obiski so bili prepovedani, prišel je lahko samo partner (se mi zdi, da je razsajala prašičja gripa ali neki podobnega takrat). Ni blo nobene panike
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?