|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   makro in tetra
9.5.2005 17:01:50   
bobek05
Vse, ki ste že mamice in tiste, ki boste to postale...

Naj mi končno nekdo pove, kakšna je razlika med MAKRO in TETRA npr. majčkami, plenicami, kapicami itd. So katere bolj tanke ali kaj podobnega????

Hvala vsem...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   makro in tetra
9.5.2005 17:54:16   
Nejka23
tetra majcka je taksna, kot so lenicke (one bele, za siroko povijanje....npr.:)
Mko majcke so pa bombazne, take na "preklop", one tetra se dajejo pod mako, zaradi popka, dokler ni zaceljen, pa prelikaj jih tacas...
Upam, da sem ti pomagala.
Lp, Nejka:metulj:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   makro in tetra
10.5.2005 9:10:43   
taca
Tetra majčke so izdelane iz materiala kot so plenice za široko povijanje, mako pa so kot bombažne majčke za povrh. Jaz ti svetujem body-je, ki se zapenjajo in preklaplajo spredaj. Te tetra majčke so tako nerodne, ker se zavezujejo zadaj. Pa še stalno lezejo gor, body pa oprime komplet pleničke in ledvičke zadaj.
LP
T.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?