|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   make-up
25.9.2007 21:21:47   
natasarobi
Mogoče ste opazile, toda moda, make-up in podobno ni moja vrlina.

Zadnje čase sem pa malo bolj začela uporabljati šminke, senčila, maskaro, itd. Imela sem en mini tečaj ličenja in sicer vse skupaj 1 uro, tako, da vem kako uporabljat zgoraj navedene pripomočke.

Nekako se mi zdi, da bi bil včasih make-up malo bolj popon (puder, več senčil,itd.).

A ste doma kaj same trenirale oz. kje/kako ste izpolnile tehnike? Jaz imam nekaj knjig oz. brošur ampak mi po tistem glih ne uspe najbolj. Sicer sem malo poskusila doma, ampak nimam jajc, da bi šla kar taka v službo.

Kakšen link, nasvet dobrodošel!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: make-up
25.9.2007 21:30:30   
Rožica I
Jaz sem šla enkrat v nekem nakupovalnem centru, ko je imel Max Factor predstavitev, na ličenje, in sicer sem hotela le, da mi pokaže, kako se naličiti (brez pudra...).
No, in sedaj se izpopoljnjujem v tem, več ali manj uspešno..
Hočem reči, da se najlažje naučiš, ko nekoga opazuješ v živo in potem vadiš!

ROŽICA

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2007 21:30:37   
blue sky
Ne da se mi na dolgo pisat, pa si kar sama malo preberi, če ti bo kaj v pomoč:

postopek ličenja obraza

Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2007 23:05:45   
Anonimen
Promo make up v drogeriji Limoni. Meni je bilo super user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2007 7:04:08   
Naja30
Mič, to dela moja prijateljica user posted image  
In ravno ona mi je malo pokazala tehnike ličenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2007 7:19:00   
Anonimen
A res?

Se priporočam za jesensko seanso user posted image .

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2007 7:45:43   
Strawberrie Cherrie
Ja, valjda, da sem vadla. predvsem tam v prvih letnikih srednje šoleuser posted image
Najbolj pomembno pri vsem tem pa je, da imaš kvalitetne stvari. Kvalitetne čopiče, senčila, šminke, maskare. In vsaj približno moraš vedeti, kako hočeš izgledati in kaj ti paše. Jaz sem recimo z obrobo iz črne barvice kot rakun in je nikoli ne uporabljam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2007 8:05:09   
Felicity
Na youtube je tudi ogromno tega, odvisno kaj iščeš. Malo pobrskaj.

Ja vaja dela mojstra, ne?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
26.9.2007 8:47:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2007 9:51:55   
Anonimen
Vaja dela mojstra.
Jaz sem se sama učila in probavala. Včasih mi pa sestrca kej pokaže novga, k ona pa obvladauser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2007 10:00:57   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Jaz sem recimo z obrobo iz črne barvice kot rakun in je nikoli ne uporabljam.

a ti tudi?user posted image  pa imam kar velike oči, sam tudi podočnjake in potem mi nekak oči pomanjša, podočnjake pa poudari. uf, grdo.

mi pa paše zadimljeno senčenje (smokey eyes, sam na spodnji veki čisto malenkost ličila), na zgornji veki pa v notranje kotičke očesa nanesem svetlejšo senco, ki se na ven stopnjuje v temnejšo (imam ozek obraz in skupaj oči). če imate narazen oči, potem si lahko privoščite temne sence v notranjih kotičkih. predvsem pa pazite na pravilo: MANJ JE VEČ.

za začetek pa poskrbite za lepo kožo, lepo polt, urejene obrvi in ste že na pol potiuser posted image

in predvsem: vaja dela mojstra user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2007 11:26:46   
kofetek2010
Včasih sem hodila na okrog odeta v indijanske bojne barve user posted image , sedaj mi je samo maskara čist dovolj. user posted image  
Vaja dela mojstra in potem mojster ponavlja vajo. user posted image  
Meni so 2x/3x pokazali in potem sem se morala za modne revije kr sama ličit.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2007 12:40:16   
Magi*
a ne, kako z leti vedno bolj upoštevaš tisti "manj je več" koncept?user posted image  jaz se sedaj naličim v dveh minutah. puder, maskara, obrvi počešem in voila sem si všečuser posted image  samo pozimi, ko zgledam res bogo dodam kakšno senco in osenčim lička. make up zares dela čudeže.

sicer mi je bila pa samo 1x všeč make-up, ko so mi ga profiji delal, sicer sem pa vedno bila razočarana in sem se v končni fazi rajši sama namazala.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.9.2007 13:23:04   
Strawberrie Cherrie
No, ja, če smo ravno pri modnih revijah. Mene so za eno modno revijo od Stanke Blatnik, tile priznani vizažisti na srebrno obleko napacali z temno rjavo bravo???? Frizura - ne bom komentirala. Obleka sploh ni prišla do izraza. Ali pa sem se jaz tako mizerno počutila.

Aja, pa to imam tudi ful v spominu, ko so me pri MM za revijo namazali kot neko opico, nooo -> okoli oči sem imela 2velika modra kroga user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa izredno zadovoljna s senčili ArtDeco. user posted image Pa kot je napisala magi od znotraj navzven naj se temnijo barve.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
26.9.2007 13:35:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 15
26.9.2007 14:31:02   
ery
No london_paris nalimaj kako svojo slikico... Jaz sem firbec... Res bi rada videla kako izgledaš na modni reviji...

Jaz tudi uporabljam od Art Deco senčila in so mi super. London_paris, a ti uporabljaš tista v prahu ali na čopiču? Kaj pa puder-kateri?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.9.2007 14:32:57   
Strawberrie Cherrie
Bom pobrskala za kakšno primerno slikco.

Artdeco uporabljam tista tamičkena v prahu. Puder pa Vichyev. Sem zadovoljna z njim.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.9.2007 15:34:29   
natasarobi
Artdeco - a imajo v Muellerju?

Neposredna povezava do sporočila: 18
26.9.2007 15:41:32   
Lenny
Imajo.

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?