|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   makaroni in polenta
27.8.2007 21:05:13   
miska2004
Pozdravljene,
mene pa zanima, kdaj se lahko začne dajat makarone, ker jih v nobenem jedilniku niti priporočilu, kaj in kdaj uvajati, ne zasledim... Vem da so ene kašice, mislim da od Alete, samo ne vem od katerega meseca dalje jih priporočajo.

Zanima me tudi, kaj dajete malčkom poleg polente?

Naš mali je star 9 in pol mesecev. Polento mu ponavadi zmešam s kakšnim sadjem, pa se mi zdi, da bi bilo fino s kakšno omako, pa ne vem s kakšnouser posted image  Pa da ne bo skoz isto jedel...

Hvala in lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: makaroni in polenta
27.8.2007 21:14:05   
Naja30
Če je star 9 mesecev, lahko že kar z vami počasi začne jest. No, jaz nič več ne kompliciram, ko kuham, kuham za vse zdaj že cca 2 tedna. Za tamalo pač malo prilagojeno;ne solim, ne dajem začimb, omake delam bolj "light" ipd. Aja, moja je stara tudi 9m (čez 3dni).
Polento sem ji dala že kar zgodaj, po 6 mesecu, makarone pa po 8 mesecu. Tiste tamale zvezdice sem kupila.
H polenti ji dam pa zelenjavo, sadje mi nekak ne gre skupaj. Od zelenjave gre fajn h polenti bučka, brokoli, cvetača, tud korenček. Lahko narediš zelenjavno omako, od mesa pa telečjo, govejo, lahko daš piščanca zraven ali purana.

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2007 22:12:54   
frufru
Kupi testenine brez jajca. Se mi zdi, da so grande modre barve taki (vrečka, ne makaroniuser posted image user posted image user posted image )Pol lahko po moje takrat kot glutensko hrano.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2007 22:47:09   
malecka
pri starosti 9,5 meseca lahko je že vse. moja je stara 8 in bolj malo je, no sedaj smo začeli z sadjem. pa me je pediatrinja user posted image naj otroka vavadim na hrano, ker baje, po tanovem mleko matere ni več kvalitetno po 6- em mesecu user posted image   user posted image   user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2007 23:54:06   
Naja30
 Ne da ni materino mleko kvalitetno, ni več dovolj, da se user posted image  naje. Baje. Čeprav moja tamala včasih, ko pri meni je, kar zdrži do naslednjega obroka. Mah, to je čisto relativno. Se pa strinjam, da pri tej starosti naj bi otrok že jedel precej GH.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2007 8:50:23   
Felicity
Polento sem jaz kombinirala z navadnim jogurtom. Naši je bilo ful všeč.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2007 9:48:24   
poliloni
Testenine od Barille v modrih škatlah so vse brez jajc - tako da te lahko začneš takrat kot vso ostalo hrano z glutenom. Pri nas smo zaradi alergij morali čakati do dopolnjenega 1.leta (zaradi glutena).
Polento je pa naš rad jedel, če sem mu zraven špinačo naredila!
Sicer imaš pa še proseno kašo, ki jo je naš rad jedel s sadjem.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?