|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   majice za dojenje
8.2.2012 19:22:07   
Matejusska
So praktične? Kje se jih splača kupiti? Nekje sem prebrala, da jih ima HM, pa me zanima, kateri - Rudnik, BTC, center? Kaj pa modrčki za dojenje, kje kupiti kvalitetne?

Kaj pa za ponoči? Vsakič vlečt gor pižamo ni ravno komot, kaj priporočate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: majice za dojenje
8.2.2012 19:44:26   
naja17
Modrce sem vse vzela v HMju, enega v DMju, majico pa v HMju, je kr fajn. Ne zastopim pa, kako to misliš "vsakič vlečt pijamo gor", sej sam vzdigneš majco, odhaklaš moderc in je to to user posted image Al pa, da ma spredi pijama knofe, pa s te strani ven vržeš. To itak ponoč delaš v spanju že, nič bat, da se ti bo kej zalomilo user posted image .

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2012 20:09:43   
nokiamb
majice za dojenje so super še posebej za čez dan. bilo kje moraš otroka nahraniti ti ni treba kazati golega hrbta in trebuha kot pri modrčkih ko potegneš majico gor.
sedaj pozimi pa je še bolje ker te ne zebe, če kušič črno pa se sploh ne vidi da dojiš in lahko to opraviš skoraj povsod neopazno....

jaz jih nosim nonstop, modrcov sploh več ne uporabljam.

LP

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2012 10:16:50   
roladica
Nosečniška oblačila ima HM na Rudniku.

(odgovor članu nokiamb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2012 14:41:00   
Matejusska

IZVIRNO SPOROČILO: nokiamb

majice za dojenje so super še posebej za čez dan. bilo kje moraš otroka nahraniti ti ni treba kazati golega hrbta in trebuha kot pri modrčkih ko potegneš majico gor.
sedaj pozimi pa je še bolje ker te ne zebe, če kušič črno pa se sploh ne vidi da dojiš in lahko to opraviš skoraj povsod neopazno....

LP

Kako to misliš? A ga ne rabiš pod majico? Al je ta majica tako narejena, da se ga ne rabi? Saj verjetno sprašujem traparije ampak nisem jih še videla v živo.

(odgovor članu nokiamb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2012 14:42:22   
Matejusska

LP

Kako to misliš? A ga ne rabiš pod majico? Al je ta majica tako narejena, da se ga ne rabi? Saj verjetno sprašujem traparije ampak nisem jih še videla v živo.

(odgovor članu nokiamb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2012 15:46:51   
lisicamica
Čao punce,

jaz tudi uporabljam te majice za dojenje, kupila sem jih v HM v avstriji (pri nas jih nisem zasledila)..
Za tiste ki si ne predstavljate.. To je v bistvu spodnja majica, le da ima na vrhu tako kot modrček tisto sponko za odpet.. In je res tako kot je napisala nokiamb.. Pod puloverjem imaš spodnjo majico, da ga podojiš, samo dvigneš pulover in odpneš sponko in že dojiš.. Fora je v tem, če bi imela spodaj golo kožo, te takoj vsi opazijo, pri majici pa res komaj opazi.. Pa še ne rabiš si potem spet za hlače nazaj tiščat cunj..
Predlagam, da se zapelješ do HM in tam pregledaš zadevo, je zelo priporočljiva..

LP, LM

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2012 20:43:37   
Smotkyca

IZVIRNO SPOROČILO: Matejusska

LP

majica za dojenje izgleda takole user posted image http://www.popek.si/za-dojenje/majice-za-dojenje/majica-za-dojenje-kriz-kraz.html

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2012 22:07:19   
nokiamb
Smotkyca: ne to ni ta majica o kateri sem jaz pisala...

Matejusska:  ja ta majica ima pri prsih dvojno blago, tako da so prsa malo bolj podprta, kot nekak športni modrček samo da je drugi vrhnji sloj dolgi do hlač. In ja, spodaj pod to majico ne potrebuješ modrca.

je pa res da jih v Mariboru skoraj več ni zadobit, ker jih redko nabavijo, nazadnje sem si morala kupiti velikost L in jo dati zožavi na S user posted image

In v januarju sem jih v Avstriji iskala in jih tudi niso imeli na zalogi. Najbolje da pokličeš vsake toliko v tvoj najbližji H&M in jih vprašaš če so jih že dobili.

(odgovor članu Smotkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.2.2012 22:11:03   
nokiamb
user posted image

(odgovor članu nokiamb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.2.2012 22:20:01   
mišk
H&M ima majice za dojenje na naramnice, s kratkimi rokavi, s tri četrt rokavi iz dolgimi rokavi. Preverjeno.user posted image
Imajo pa jih v vsakem H&M-u kjer je nosečniški oddelek.

(odgovor članu nokiamb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.2.2012 23:04:19   
pasijonka
Jaz sem uporabljala različne majice oz. tope za dojenje, pa modrčke (meni so zelo sedli Bravado in Anita, ostalo mi ni funkcioniralo), te majčke so pa naravnost zakon! Obdržala in nosila jih bom z veseljem še naslednje poletje (in še kakšno). Dobijo se v skoraj vseh možnih barvah. Malo dražje, ampak je notri všit oz. skrit konkreten modrc, tako da je v bisvu 2 v 1.

http://www.nursingbra.co.uk/breastfeedingtops.htm

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.2.2012 8:56:22   
nokiamb
Ja tak sistem so te iz H&M kot je napisala Pasijonka.

Pasijonka zanima me če so bombažne da jih lahko pereš tudi na visoki temparaturi?
naročala si jih preko spleta?Je možno plačilo po povzetju?

Hvala

(odgovor članu pasijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.2.2012 9:28:05   
nokiamb
pasijonka  Vprašala bi te še glede velikosti:
če imam običajno 36 ali 38 velikost se potem ta majica naroči raje manjša ali večja?
kak se tebi zdijo velikosti majic, so velike ali majhne?
včasij je taka razlika da potem nič ni prav?

Hvala

(odgovor članu nokiamb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.2.2012 12:55:28   
pasijonka
Hojla,
majice so bombažne, modrček pa ima tudi del iz elastana, zato po moje ni pametno prat na visokih temperaturah, jaz niti ne vidim potrebe po tem. Vse, razen brisač in tetra plenic, perem na 30-40 stopinjah in nimam nobenih težav z madeži (za te poskrbim posebej, če se že zgodijo).

Drugače sem pa naročala prek spleta, ja, zato plačilo po povzetju ni možno. Pri teh majicah itak izbiraš velikost modrčka in vsaj meni je sedla 100%. Normalno sem 75B, zdaj 75C, majčke imam 34 B-C; te majice imajo tak smart patent modrčka, da ustreza dvema velikostima košaric, le obseg moraš zadeti. Saj imajo ponavadi te strani dobre opise velikosti oz. kako izbrati. Dobro nakupuj. ker te majčke so res dobre in še lepe za povrh.

(odgovor članu nokiamb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?