|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   majhni čeveljčki
12.4.2007 11:31:35   
tana13
Rabila bi čeveljčke številka 17. A katera ve kje bi jih dobila, katera trgovina oz. firma bi jih imela? Naša user posted image  že kar fino hodi in so ji št. 18 preveliki, se kar spotika ob njih.  V Cicibanu jih pa niso imeli.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: majhni čeveljčki
12.4.2007 11:37:48   
BaByGiRl
Ciciban jih ponavadi ima....recimo.
Drgače sem pa jaz imela problem,ker sva rabili 16št., pa sem dobila nike teniske, pa so dobro služile. 7 cifro pa sem videla tudi v Cokli. Mislim, da je od BestFit

(odgovor članu tana13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2007 12:33:36   
doroteja23
Mi smo jih dobli v cicibanu. Imamo tud problem z malo nogico. Zdaj pa morem spet it iskat sandaljčke in upam da jih tud dobim, ker sem v cicibanu gledala in majo 18. To ap mislim da ji bo preveliko. Dugače pa ima tud H&M take lepe copatke in sandaljčke.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu tana13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2007 13:05:54   
gaja29
Tudi naša Gaja ima probleme z majhno nogico. Ima številko 16, vendar smo čeveljčke dobili v Cicibanu. Št. 17 pa so jih imeli kar nekaj in to zelo lepe modele.

(odgovor članu tana13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2007 13:08:48   
kofetek2010
mi  smo taprve kupili št. 17 - Cicibanovi za prve korake - ustrezajo normalni velikosti št. 16 user posted image

(odgovor članu gaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2007 17:02:28   
čaki
cicibanovi čeveljčki imajo tud št. 16, kar pomeni da ustrezajo velikosti 17!!!
iz prve roke-jih delamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2007 21:34:26   
Janeja
Čaki, a ti delaš v Cicibanu?
Mi imamo problem, ker ima Lea zelo drobceno in nizko nogico. Po dolžini rabi št. 19, vendar so ji vsi modelčki sandalc ali previsoki ali pa preširoki. user posted image   A imaš kakšen predlog kateri Cicibanov model bi ji lahko ustrezal?

Drugače pa sem ji od št.16 naprej kupovala čeveljčke Ciciban (imajo jih tudi v Massu). Ravno danes sem bila v Celju in imajo v Cicibanovi trgovini ogromno izbiro. Male številke pa ima tudi Yello.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2007 21:56:23   
pravljica
mi pa imamo od št. 17 dalje...superfitke user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.4.2007 9:17:10   
KIKI****
Tudi mi smo shodili s št 16/17 in je bil kr problem ko smo iskali čeveljčke po trgovinah. Pravzaprav jih imamo še sedaj. Ima št 19/20 pri 25 mesecih. In prav v cicibanu sem že pripravljena bila da dam 40€ za sandalce pa niso imeli roza (pa smo šli drugam)  v eno x trgovino in dobila usnjene, ortopedske, roza sandalce za 17 €user posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.4.2007 12:30:57   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

(pa smo šli drugam)  v eno x trgovino in dobila usnjene, ortopedske, roza sandalce za 17 €user posted image

Kiki, katera trgovina pa je to, če ni skrivnost? Smo probali že kup Cicibanovih modelov sandalc, pa Lei nobeni ne pašejo na nogico. Za zaprte prehodne čeveljčke sem pa v Cicibanu tud dala 40 € user posted image

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?