|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   majhne packe
26.8.2008 19:57:50   
čaki
mene pa zanima, če malčkom v vrtec oblečete puloverček, na katerem je majhna packa, ki se komaj vidi in pri pranju nikakor ne gre ven?
škoda mi je namreč, ker je pulovarček zelo lep, le majhna packa je...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: majhne packe
26.8.2008 20:21:15   
Naja30
Moja gre zdaj sept. v vrtec, sem pa ravno to danes razmišljala, ko sta na dveh majčkah ostala dva flekca. Ja, po moje ji bom oblekla, saj majčke so kot nove, oprane... In zakaj jih ne bi ponosila.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2008 20:43:34   
Jančika_
Ja, seveda jima oblečem, sploh za vrtec. Sicer se potrudim, da grejo fleki ven, ker mi niso ravno všeč, ampak če mi ne uspe, so pač tam, boh pomagaj. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2008 21:14:23   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Ja, seveda jima oblečem, sploh za vrtec. Sicer se potrudim, da grejo fleki ven, ker mi niso ravno všeč, ampak če mi ne uspe, so pač tam, boh pomagaj. 

enako

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.8.2008 21:18:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2008 21:19:46   
Anonimen
mene pa zanima, če malčkom v vrtec oblečete puloverček, na katerem je majhna packa, ki se komaj vidi in pri pranju nikakor ne gre ven?

Jaz dam ene trikrat prat, ce ne gre stran, vrzem v smeti.

(odgovor članu čaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2008 22:49:56   
Naja30
A res vržete stran? O, meni je pa škoda vrš stran. pa saj za doma je pa ja dobro? In eventuelno tudi za v vrtec, saj od tam vedno pridejo umazančki domov?
Ne vem, jaz pa ne bi kar stran vrgla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2008 22:59:54   
Anonimen
O, meni je pa škoda vrš stran. pa saj za doma je pa ja dobro?

Zaenkrat je, ker ima dovolj oblek, ki jih dobi z dveh koncev. Veliko je lepih in mi je skoda, da je oblecena v umazane, ce ima lepih dovolj.

Sicer jo pa naceloma (kadar se le pusti in ne uveljavlja svoje modne lestvice) za doma vedno oblacim zelo lepo. Ker takrat sem z njo in ker hocem, da je za mene lepa. Tako je ze od majhnega.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2008 9:41:26   
Naja30
Ja itak, saj moja ima tudi žnj oblačil, ampak vseeno si ne predtavljam v smeti metat oblačil. V bistvu se vedno trudim, da packe nekako spravim dol. Tisti dve majčki sta popacani od čokolade in nikakor ne gre dol. Ravno danes sem spet probala, pa da vidim. Drugače pa ne šparam cot, da bi imela lepe stvari za na lepše, ampak je tudi doma lepo oblečena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2008 0:03:05   
Martinčka
če lahko samo pripomnim, tiste ki takšne stvari vržete proč bi lahko dale takšne cotke v kakšno škatlo pa komu ki bi ta oblačilca z veseljem porabili. Pri nas naša čestilka vse odnese, kar je meni premalo ali če je kaj strgano pa magari pošlje k svojim na jug kjer imajo polno takšnih ki imajo komaj kaj za oblečt. Tako da malo povprašajte okoli pa boste koga zelo osrečle.

sicer še sama nimam otrok, ampak ko jih bom imela bom takšne majčke verjetno imela za igranje v peskovniku ipd. Ali pa kot sem napisala jih bi komu podarila. vem da je včasih čudno dat kakšno stvar, ki ima kakšen flekec gor, ampak verjemite da so nekateri ljudje vsega zelo veseli!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.8.2008 21:59:42   
gg
Predlagam "kompromis": zapackani majčki daj v vrtec kot rezervne obleke "za preobleč", če se otrok polula, polije, popacka... Lahko se zgodi, da jih ves mesec ali še več ne bodo rabili in v tem primeru bi bilo res nesmiselno tam puščat najlepše oblekice, če pa jih rabi, pa ima tam oprane in suhe (še vedno lepe) oblekice.

Kaj pa če bi na madeže nalepila "nalikančke"? Dobiš jih v trgovinah z gumbi, v Mullerju, H&M ipd. in jih samo nalikaš na madež? Primejo gotovo na bombaž, jaz jih perem tudi na 60st.

Sicer pa jaz tudi praktično nikoli ne vržem oblek stran, raje jih komu podarim, dam v Humano, RK ali Karitas.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.8.2008 22:10:22   
Meggi
Omino bianco v kombinaciji z Arielom je meni tzake packe spravil ven. A la čokoladn sladoled, breskve... Sam voščenke modre se ne rešim, to pa res!

(odgovor članu gg)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.8.2008 13:41:42   
Jessy
Vse stare, zaprane fleke, pa naj si bodo od olja ali sadja, gre 100% dol z Omino Biancom Oxy, ki ima na vrhu še en pokrovček (na sliki ga ni), ki je rebrast in z njim podrgneš po flekcu, počakaš 5 min in daš v stroj med druge cunje. Meni je šlo do zdaj vse ven in mi ne sme manjkati v kopalnici. Pa še to je fajn, ker je uporaben na barvastih cunjah in barv ne nese stran.
user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 22:19:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
1.9.2008 22:21:55   
Anonimen
če lahko samo pripomnim, tiste ki takšne stvari vržete proč bi lahko dale takšne cotke v kakšno škatlo pa komu ki bi ta oblačilca z veseljem porabili.

Ne verjamem, da bi bil kdo vesel dveh zapackanih cunj in enih strganih hlac vsake tri mesece user posted image .

Sicer pa obleke itak krozijo in hb, da jih je dovolj.

(odgovor članu Martinčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.9.2008 22:56:23   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Jessy meni žal ne. Ne vem kaj za user posted image imajo v vrtcu za omako. Ampak enih določenih barv flekcev se zelo težko znebim, po par pranjih, pa kuham na štedilniku, pa uporabila sem že malo morje čistil, pa ne gre in ne gre. JA drugače ju pa tudi jaz pošljem z malimi flekci v vrtec. Pa niso samo moji taki, tudi drugi prihajajo.

A res, al kaj? Joj, meni je do zdaj res prav vse neslo ven. Bog ve, kaj je v tistih omakcah...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.9.2008 12:11:46   
nicimoja
Vse stare, zaprane fleke, pa naj si bodo od olja ali sadja, gre 100% dol z Omino Biancom Oxy, ki ima na vrhu še en pokrovček (na sliki ga ni), ki je rebrast in z njim podrgneš po flekcu, počakaš 5 min in daš v stroj med druge cunje. Meni je šlo do zdaj vse ven in mi ne sme manjkati v kopalnici. Pa še to je fajn, ker je uporaben na barvastih cunjah in barv ne nese stran.

Ta stvar je SUPER! Namažem, pustim delovati čez noč ali pa vsaj nekaj ur (barva ne zbledi) in oprem na 60 stopinj z Ariel M ZIM-5 v prahu. Že dve leti uporabljam to kombinacijo, katera še ni zatajila. Tako sem spravila stran že ogromno flekcov, v bistvu vse! Tega čistila ne zamenjam, pa sem tudi glede tega že naredila celo študijo!!!!

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.9.2008 19:59:20   
Naja30
Jessy, zdaj bom res še to probala! Pa imam že polno omaro enih "čudežnih" čistil doma, pa so user posted image  kaj vredne. Razen meglio, pa še ta kdaj odpove.

Aja, glede zapacanih majčk sem dobila idejo, da ko bova s tamalo kaj ustvarjali in pacali (z vodenkami ipd.) ji bom pa to oblekla. Mah saj se porabijo tudi te stvari, pa ne gre se za to, koliko cot ima otrok.

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.9.2008 20:48:34   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Jessy, zdaj bom res še to probala! Pa imam že polno omaro enih "čudežnih" čistil doma, pa so user posted image  kaj vredne. Razen meglio, pa še ta kdaj odpove.

Probaj, boš videla, da ti ne bo žal. Pri meni je res nepogrešljivo čistilo in sploh ne kupujem več drugih. Najbolj me je prepričalo takrat, ko sem iz enih full vredu hlač spravila ven masten madež, premera 10-ih cm, s tem, da sem hlače s tistim madežem že nekajkrat prej oprala. Omino bianco mi ga je takoj spravil ven in zdaj lahko spet nosim te hlače. Pa tudi z borovnicami je takoj opravil in še kaj....
Pa ne pozabi poročati, kako si zadovoljna.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.9.2008 21:44:51   
janca
Niti na misel mi ne pride, da bi zaradi enega fleka, ki se ne da oprati vrgla cunje v smeti. Le zakaj, že tako jih hitro prerasejo. Itak dokler so mali imajo cunje v glavnem za eno sezono. 

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.