Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
majhen strah in negotovost 4.8.2010 8:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, sem v 35 t in se dan d že kar hitro približuje. Včeraj sva šli z prijateljico nakupovat majčke, planičke, in enostavno sploh nisem vedela, katero številko, kaj je najboljše oblačiti,...domov sem prišla neka prestrašena. Glede na to da imamo doma že enega fantka starega 3,5 leta, verjetno tega strahu ne bi smela imeti. Bolj se približuje, bolj se čusti nek strah. A je to normalno? Po drugi strani pa spet komi čakam. A je imela katera podobne občutke? Me je pa ful strah ko berem o poporodnih depresijah,... Hvala vsem.
|
|
|
|
RE: majhen strah in negotovost 4.8.2010 8:41:04
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene, sem v 35 t in se dan d že kar hitro približuje. Včeraj sva šli z prijateljico nakupovat majčke, planičke, in enostavno sploh nisem vedela, katero številko, kaj je najboljše oblačiti,...domov sem prišla neka prestrašena. Glede na to da imamo doma že enega fantka starega 3,5 leta, verjetno tega strahu ne bi smela imeti. Bolj se približuje, bolj se čusti nek strah. A je to normalno? Po drugi strani pa spet komi čakam. A je imela katera podobne občutke? Me je pa ful strah ko berem o poporodnih depresijah,... Hvala vsem. PLENICE.
|
|
|
|
RE: majhen strah in negotovost 4.8.2010 8:55:32
|
|
|
|
miapia
|
Ja, to je normalno in ne se ničesar bati. Vse pride sproti in z občutkom. Zdajle misliš, da ne boš zmogla, neverjetno pa je, kaj vse človek zmore, sploh če je vmes njegov otrok. Srečno
|
|
RE: majhen strah in negotovost 4.8.2010 11:07:02
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo. te občutki so čist normalni, logičn da te je mal strah, tud mene je blo. In pri prvi nosečnosti in pri drugi. Sej v treh letih že mal pozabš, kako z dojenčki, pa se spet spomnš ko pride vn . Glede poporodne depresije je pa mene tud mal skrbel, ker se mi to zdi res težka zadeva, sam se od druzga poroda počutm bolj, kot kdaj kol prej. Že od samga začetka. Pri prvi sm ful poslušala nasvete babce, ne prekmal it iz dojenčkom vn, dojit morš v popolni tišini... pol sm bla pa res rahlo otožna. Pri drugi sm pa delala lih kontra, kot je rekla. Vn sm šla po enmu tednu ( sicer fulll napravlena), dojila sm pred tv,umes poslušala musko in to je to. Pa zdravga ti želim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?