|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   majčice
29.4.2005 10:28:29   
mama76
Jaz sem šele zdaj zvedla za tale forum in se vam prav z veseljem pridružujem, če me seveda sprejmete.
Rok poroda imam 31.05 in me zanima, če ima še katera od vas takrat rok, kako se počutite, ste že zbrale imena, nakupile stvari za svoje pikice, pripravile vse potrebno??? Kar veliko vprašanj za prvič kaj, a rada bi nadoknadila vse zamujeno, no pa, da se vam še jaz zaupam, nama so rekil da bomo imeli:roza: ime ji bova dala Eva, trenuto je najina Eva še zelo živahna mamica pa precej utrujena, sama nisem nakupila veliko stvari in tudi pripravljeno nimam kaj veliko, a bom začela s pripravami po 01.05 ko grem na porodniško.
Za enkrat lep pozdrav z upanjem, da se bo katera odzvala na mojo temo pa še:pujs: za srečo vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   majčice
29.4.2005 10:54:31   
st
ojla! Jaz tudi odštevam dneve, rok so mi napovedali 8.5.2005! Torej kkkmmmaallluu! Me je kar malce strah! Bomo videli, kako so zadeli tale datum oz. kdaj se bo ta mauček odločil priti ven! Pri meni roka niso mogli postaviti glede na menstruacijo, ker jo že lep čas nisem sploh imela, zato so ga na približno postavili glede na UZ. Drugače...tudi sama nimam ne vem kaj vse nabavljeno, tisto ta nujno...pol bomo že vidli kako in kaj! Zgodi se lahko, da kupiš preveč stvari oz. stvari, ki jih sploh ne rabiš, ali kaj... danes verjetno grem še pogledati za posteljnino, torej kakšna pokrivala itd...pa še za kake cunjice...Samo...VSE je tako drago! Cene imajo "fajn nabite!!" Kaj praviš? lp

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   majčice
29.4.2005 10:58:55   
st
Počutim se...napihnjeno...zadnje dneve se mi dogaja, da mi zatekajo noge in roke in v obraz sem kar mal napihnjena! Pa se sprašujem, zakaj do tega sploh pride!? Vem kaj pravijo - noge gor itd...sam ne pomaga kaj dosti...Drugače - sem se zredila (od začetka do zdaj) za ene 16kg, pa ti? Imela sem 54kg približno, sedaj pa tehtam kar 70kg. Veselo! Ni lahko tako težo prenašati okoli, kaj ne! lp

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   majčice
29.4.2005 11:26:44   
Anonimen
Hai!
Lahko pogledaš na forumu Prvič noseča, smo ne dolgo nazaj majčice pisale o počutju:)
Sicer pa lahko tukaj tudi:bravo:

Jaz imam PDP 29.MAJA in že komaj čakam.Zelo se veselim, na porod sam gledam zelo pozitivno in z mislijo, da se bo zgodilo nekaj prečudovitega9nebesa, tako, da se ga ne bojim;)
Sama nič ne zatekam,res moja nosečnost je zaenkrat potekala zelo vredu!:bravo:
Stvari za bebiko so nakupljene, cotke morem le še oprat in zlikat:muca:, vendar čakam, da mi prinesejo pralni stroj v kopalnico:)-:)
Kilogramčki so +12,5kg:pujs:, obseg trebuščeka sem zmerla včeraj in je 107,5cm!:sloncek:Še kaj druga?..Posteljico sem na zadnjem pregledu imela malo prezrelo,bebika je bila težka 1900gramov in to v 32tednu,rekli pa so mi da je 60:40 da bo fantek:modri:

No lep dan želim naprej:morje:, nina:nosecka:

(odgovor članu mama76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   majčice
29.4.2005 11:59:18   
dejčka2
Jaz pa še nimam nič kupljeno in pripravljeno, bom še malo počakala, ker je to moja tretja pupa, nena prav nič kompliciram s stvarmi.Še je čas.
Počutim se vredu, le hodit več ne morem in grozno me bolijo medenične kosti in rebra. babika veselo in močno telovadi.
ime že imamo izbrano, Analina.
Rok imam sicer 1.6,ampak ker bom imela carski rez bo verjetno kakšen teden prej.
Aja, čudno mi je samo to da sem se zredila samo 12 kg, pri drugi punčki pa 25 kg.:zmeden2:
Sem mislila, da se bom sigurno kakšnih 30 kg zredila, vsaj tako so me vsi strašili.
Drugač pa pridno božajte bušije in se še naspite, dokler se lahko, jaz nisem spala že 6 let, toliko bo stara prva pupa.:):):)

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   majčice
29.4.2005 12:31:52   
Urška//
Ojla

Mi pa že imamo vse pripravljeno:bravo:, ker gremo drugi teden rodit, čeprav imam rok komaj 29. maja, tako da nina-nana žal ne boma skupaj potiskale, ali pač:zmeden:.

Bomo vidli v torek na pregledu, če je pikica kaj zrastla, vendar dvomim, je posteljica že čisto fuč.

Sej po eni strani že komaj čakam da se rešim vsega, zatekanja ne spanja in bolečin, samo za pikico pa me je tudi malo strah, je bila ocenjena na 2200g.

Drugače je pupa malo manj aktivna, komaj naštejem 10 gibov, sem morala zadnjič na CTG ker jih je bilo samo 9:zmeden:.

No pa se vam javim v torek

lep vikend

papa

Urska//in:roza::duda:

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   majčice
29.4.2005 12:38:32   
mammy26
no sicer imam tako kot dejčka2 tudi jaz rok 01.06.. Že dva dni me čudno tišči vse dol, bolečino v spodnjem delu imam takšno kot da bom dobila M, spanje je užas, a čez dan sem polna energije in veselja. Tudi za naju je to tretji sonček, tako da sin in hči že pridno odštevata dneve.

Kaj bomo imeli ni povsem sigurno. Nekje okoli 20t pa vse do 30t so govorili da bo :roza:, nakar pa ni bila moja g. več sigurna ker sedi strogo na svoji ritki.

Pridno brcamo, kolcamo in mamico pridno peče zgaga, kljub vsem pravilom da ne jem hrane ki zgago povzroča.

No še malo in spet bo pestro. Malo sem že pozabila kako je to vstajanje ponoči, previjanje, saj sta glede tega moja dva bila zelo pridna.

Pa pa

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   majčice
29.4.2005 19:22:02   
Anonimen
Urška// jaz imam posteljico tudi prezrelo, vendar ni noben omeno, da bi naj prej rodila...bom videla v torek pa javim:)

Sicer moj malči nebo imel tvoje pupike v bolnici(verjetno no):ups:,bomo se pa že kdaj spoznali!:bravo::sloncek:

(odgovor članu mama76)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   majčice
2.5.2005 12:56:56   
zi&mm
Ojla majčice :rozica:,

Jaz pa imam PDP 18/5 čeprav me je včeraj pošteno zvijalo in mislim, da so bili popadki na pol ure, pol naenkrat pa nič več. Včeraj sem tudi prvič opazla, da mi noge malo odtekajo in da se mi je trebušček spustil nižje kot ponavadi :zmeden: mogoče pa bo prej prijokal-a :duda: kot je gin.rekel.
:duda: pa kr pridno brca in :sloncek: , da spimo bol malo, kolca kot kolcamož; midva z :love: možekom pa se samo smejeva in že nestrpno čakavo svojga :modri: oziroma :roza:
A je še katera :nosecka: z obale, ki bo kmalu mamica?

Drugače pa je nosečnost minila v redu, le sm-pa tam rahle težavice zaradi vode ampak nič hudega.

Podravček,

:nosecka:Mili

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

izobraževanje in zaposlitev
nčččččččč

Za katero delo se odloča vaš otrok

zdravstvena smer (26%)

delo v vrtcu/šoli (14%)

odvetnik/ca (12%)

igralec/ka (5%)

kuhar/ica (0%)

drugo (43%)

Število vseh glasov: 65

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!