|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mahanje z glavo
22.4.2008 9:40:05   
rose
naša 9mesečnica je začela zelo mahat z glavo sem in tja. jaz sem enako sama probala in me je takoj začela bolet glava, tako da to ni ravno normalno. ne? je pa res, da so mogoče zobki na pohodu (se slini, ponoči se zbuja in joka, nemirno spi). je mogoče to krivo?
ima katera podobno izkušnjo? bi me moglo skrbet?

pa še to me zanima, kaj mislite, a bi me moglo skrbeti, ker naša ni zrasla v treh mesecih nič. sicer so ji prejšnji mesec namerili 1 cm več, zdaj se je pa kar skčila za 1cm  user posted image  pediatrinja je sicer rekla, da naj me ne skrbi. sam vseeno???

hvala za vsak odgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mahanje z glavo
22.4.2008 10:31:16   
Pikapoka1
to mahanje z glavo je normalno, gre najverjetneje za oponašanje...kar se pa rasti tiče, kdo ti bo garantiral, da so jo prav zmerili ali prej ali sedaj... to je skorajda nemogoče, tako da se zaradi tega nikar ne sekiraj...

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2008 11:04:28   
ThinkPink
Pri naši opažam, da takole maha z glavo, ko je zaspana. Mislim, da se tako uspava, sem vprašala tudi P, pa je rekla, da to ni nič narobe.

Glede rasti...koliko vem ni pomembno koliko raste, temveč pridobivanje na teži. se je kaj zredila? Ko sem bila jaz stara 1leto sem merila komaj 70cm imela pa sem 10 kg. Moja mala pa ima že sedaj več kot 70 cm, pa je stara nekaj čez 8m, težka pa 8,2kg.

(odgovor članu Pikapoka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2008 11:05:10   
Naja30
Naša je tud imela obdobje mahanja z glavo. Vse mine.

Glede rasti se pa ne sekiraj, ker verjetno je niso prav izmerili. Naša se je tud kakšen "skrčila", naslednjega pa nenormalno zrasla. Težko je take male natančno izmeriti. user posted image

(odgovor članu Pikapoka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2008 11:11:49   
jančica
Naš malček bo star sedem mesecev, pa že sloraj dva meseca maha z glavo. Tudi meni ni jasno, kako se mu nič ne vrti in mu mi slabo.user posted image Včasih ima dan, ko že od jutra vztrajno odkimavauser posted image .
Glede merjenja pa menim, da skrčla se sigurno ni. Na sistematskem nam je sestra že prvič povedala, da vedno moramo gledat kaki cm manj ali več. ker ne morejo natančno izmeriti. Tako da ne se sekirat!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2008 11:22:41   
kristinaj
naša je tudi tako delala, pa na vseh štirih je bila in z glavo v kavč butala, nekateri tudi v zid......to je vse normalno, dokler je v mejah normale in baje tako sproščajo napetost.

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?