|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   magic life / all inclusive
23.2.2006 11:05:48   
miševi

Zanima me, če je kdo že sprobal obe varianti in lahko primerja - v čem je magic life boljši, če je?  Mene te variante ne ganejo, ker smo navajeni na dopustu jest samo zjutraj in zvečer, me je pa prešinilo, da sedaj, ko so otroci majhni, je pa le bolje, če je malo več izbire, pa da imajo redne obroke... Letos gremo sicer v apartma, samo za drugo leto pa že razmišljam, da bi šli v Grčijo. Takrat bo mali star 2 leti, z večjo pa sploh ne bo več težav.

Torej prosim za kakšna mnenja, izkušnje s področja teh dveh ponudb...

Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: magic life / all inclusive
23.2.2006 11:11:59   
Lunca1
Kaj pa je magic life?user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2006 11:14:56   
miševi

Lunca, po moji logiki, kar sem do sedaj zasledila, naj bi bilo podobno all inclusive, samo malo več ponudbe. Pa kompleks hotel / bungalovi... naj bi bil na večji površini ali nekaj takega. Saj v bistvu zato tudi jaz sprašujem, če je kdo že preizkusil to varianto, ker točno ne vemuser posted image .

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2006 11:18:13   
Lunca1
Za Turčijo sem enkrat gledala eno oddajo in all inclusive menda niso bili v redu, umazane sobe, enolična prehrana, majhna izbira pri pijačah ipd. Mislim da je bilo isto za Tunizijo, samo tukaj pa nisem prepričana, če sem si prav zapomnila. Drugače pa to tudi mene zanima za Grčijo. 

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2006 15:34:46   
rija
Moj brat je bil v Tuniziji in je baje ah in oh in sploh. Magic life je top of the pop med all inclusive variantami, saj imaš všteto tudi celotno športno ponudbo od smučanja na vodi do jadranja. Drugi AI pa imajo po navadi skromnejšo ponudbo oz. je AI bolj ali manj hrana in lokalne pijače. Pa nekaj malega od športnih dejavnosti.

Mi gremo letos v Magic Life v Turčijo, ker bo malček star šele 9 mesecev in tak dopust, kot sva ga bila vajena ne bo mogoč.

Lunca, glih Turčija in Tunizija imata v AI več luksuza kot Grčija. Jaz sem bila že kar nekajkrat v Grčiji in razen res dragih hotelov so vse bolj ali manj luknje, ki jih upravljajo družine, katerim je pomembno samo, da imajo polno. Kvaliteta je bolj postranska, potem pa ješ cel teden puter in kruh za zajtrkuser posted image  Hoteli višje kategorije pa so v Grčiji kar dragi. Midva sva bila v enem kao dobrem in je imel AI, vendar razen hrane to ni pomenilo nič več od normalnega aranžmaja.
Imaš pa tudi v Grčiji Magic Life samo Classic, ki ima slabšo ponudbo od Imperial. So pa na Krfu, Rodosu, Kreti in na celini.

Sicer pa:  www.magiclife.at 

< Sporočilo je popravil rija -- 23.2.2006 15:39:52 >

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2006 20:59:33   
Jutra
Je Rija že napisala bistvo, pa še dober link je dala poleguser posted image
Jaz bi samo še dodala, da je pri AI zelo pomembno, koliko zvezdic ima hotel in da si v katalogu oz. na internetu dobro prebereš, kaj posamezen hotel vključuje v storitve AI, zato ker ni rečeno, da je vsa ponudba hotela potem avtomatično zastonj.

Pa pozorni morate biti, ali leži hotel neposredno na plaži ali ne. Ker če npr. piše 900 m do plaže, pomeni to ponavadi zračna razdaljauser posted image , ne pa dejanska razdalja poti, s hotela pa komaj vidite morje. V glavnem, vsak naveden podatek je pomemben - da ne boste pričakovali kaj več...

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Lahko nosečnica smuča?
Kateri zimski športi so primerni za nosečnico in ali lahko smuča, smo vprašali ginekologinjo Edito Arh.

Mehčalec, ki mi najlepše diši

Lenor (43%)

Ornel (14%)

Silan (18%)

Softlan (3%)

Luna (15%)

Duel (7%)

Število vseh glasov: 9631

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!