|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   magični lonček- kdaj?
14.7.2005 17:21:12   
Naja31
Ojla punce,

jaz sem mojemu malemu danes kupila magični lonček. star je 3 mesece, se polno dojiva, ampak ob hudo vročih dnevih mu dajem čaj za piti, samo noče po steklenički in mu potem dajemo po žlički. Pa sem mislila da bi poskusili s tem magičnim lončkom. Piše, da naj bi bil za od 3. meseca naprej.
A mislite, da je prezgodaj?
Predvsem me skrbi, da ne bo potem ugotovil, da je lonček "super" zadeva, ker se mu ne bo treba matrati in se ne bo več hotel dojiti.
A je lonček tudi za mleko? Glede na to, da ne pije po steklenički, je mogoče to rešitev, da ga lahko še kdo drugi nahrani z mojim mlekom, če moram jaz kam iti.

Lp, Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   magični lonček- kdaj?
14.7.2005 17:41:40   
sai
Ojla!
Mi ga sicer ne uprabljamo ampak probaj pa boš vidla a bo hotel pit pa da se mu nebo preveč zaletaval, sicer pa naš tud ni hotel ne flaške ne dude(dojen), zdaj pa dudo ful vleče pa če je žejen tud na flaško pije brez problema. Sem mela najprej Aventovo flaško, pol sva pa probala z Nukovo je pa šlo.

Lp, Sai

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   magični lonček- kdaj?
14.7.2005 17:49:19   
Maja02
jaz sem ga mojemu prvemu sinu tudi dala pri treh mesecih, ne bo ugotovil da je super, ker ni, poskusi, zelo mora vleči da kaj priteče. moj Kai se je kar lepo navadil nanj, tako da ni kaj dosti pil iz stekleničke , po dudi.
mislim pa da mleka ne smeš dati vanj tako kot tudi ne gaziranih pijač. jaz sem takrat dobila zraven navodila, jih ti nimaš?

lp

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   magični lonček- kdaj?
14.7.2005 17:59:53   
Naja31
Pise da ni za vroče in gazirane pijače. Verjetno mleko sodi pod prvo :zmeden:

Moj tudi noče ne dude, ne stekleničke.
Sai, kdaj pa je tvoj potem dudo sprejel? Ali naj še kar poskušam? Zdaj mu je vsake toliko dam v usta, ampak nic ne potegne. Glede flask sem pa res sprobala samo aventove (najprej nastavek z eno luknjico, potem z dvema), nukovih nismo ker sem rekla, da ne bnom vec denarja stran metala. Sem ga ze dost na dude :)

Lp, Naja

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   magični lonček- kdaj?
14.7.2005 18:12:07   
piščanc
pri dojenju mleko v zelo tankem curku samo šprica iz dojke, zato se ne bati, da mu dojenje potem nebi odgovarjalo,

naš :duda: samo po tem lončku zna piti, kolikor se mu pač da, flaške mu ne odgovarjajo, začel je pri ene 4 mesecih. jaz bi pa rada videla, da bi več pil, oz. da bi se naučil piti

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   magični lonček- kdaj?
14.7.2005 18:15:01   
eva1
Naja, moj tut ne zna piti it flaške-katero znamko lončka pa si kupila, da je že od treh mesecev naprej? jaz sem gledala pa so bili vsi od 6 meseca!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   magični lonček- kdaj?
14.7.2005 18:32:34   
Naja31
Od Aventa, imajo za 3+ in za 6+.

Ampak zgleda, da je bil tudi zgrešen nakup. Sem mu prej dala v usta, ampak potegne pa ne :zmeden:
No, bom jutri probala čez dan, mogoče bo ko bo žejen. Zdaj sem mu res po dojenju dala v usta.

Lp, Naja

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   magični lonček- kdaj?
14.7.2005 18:46:57   
sai
Naja31, moj:duda: je sprejel dudo šele v četrtem mesecu tud čez dan prej pa jo je občasno samo za spanje če pri dojenju ni zaspal. Čeprav zdaj dudo vleče pa jo vrže ven pa rokice notri pa vse kar mu pride pred usta- mislim, da ga že zobki dajejo čeprav vidt ni še. Pit je pa tud začel šele zdej ko je ta vročina.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   magični lonček- kdaj?
14.7.2005 18:52:50   
Jančika_
Naš z lončkom še pri 11 mesecih ne ve kaj počet, pa ga je prvič dobil pri treh mesecih.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   magični lonček- kdaj?
14.7.2005 18:54:22   
ZARA
Pri nas je isto kot pri Jančiki,samo da je stara dobrih 14 mesecev...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   magični lonček- kdaj?
14.7.2005 18:57:39   
Anonimen
Naš ga do danes ni znal uporabljat, tri leta pa še malo čez :)-

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   magični lonček- kdaj?
14.7.2005 18:58:56   
ZARA
Tazadn cajt,da se pobereš na Korčulo,ker se ti res rolba :)-:)-!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   magični lonček- kdaj?
14.7.2005 19:07:22   
Jančika_
Aja, saj ve, kaj naj z njim počne - v loku ga zabriše prek kuhinje:)-.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   magični lonček- kdaj?
14.7.2005 19:37:58   
soncece24
Ma kaj ni to tudi en način uporabe?:)-:)-

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   magični lonček- kdaj?
14.7.2005 23:48:58   
beba76

Naja31, mi smo na istem, pa sem kupila Tupervare lonček in zaenkrat še ne zna...
Z dudo še nisem obupala; sem kupila kuminin sirup in mu jo malo namažem, daje sladka - pa je itak noče. :)-

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   magični lonček- kdaj?
15.7.2005 11:00:05   
Veverička
Jaz sem mu tudi ponudila pri 3 mes. iz Aventovega magičnega, pa se je kakšen mesec ali celo dva bolj igral z njim (malo potegnil pa malo podrgnil "ucelj" po dlesnih), sčasoma pa je kar skapiral. Zdaj je star 8 m pa lepo pije iz tega lončka. Redkokdaj se mu še zaleti, je pa res, da če si sam drži, se bolj igra. Mu moram jaz ponujat k ustom.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   magični lonček- kdaj?
15.7.2005 11:01:11   
Veverička
"ucelj" je "cucelj" :)-:)-:)-

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   magični lonček- kdaj?
15.7.2005 13:15:44   
Errai
Mi smo ta lonček kupili pri 6 mesecih. Prvič, ko smo mu ga dali, je samo grizel nastavek, ni pa vedel, da je treba vleči. Pa smo mu dali gor eno kapljico AD3 (našemu so te kapljice všeč, ker so malo sladke) in je začel vleči. To smo poskusili parkrat, potem je pa že dojel, da iz lončka teče samo, če vleče. Flaše in dude pa tudi nikoli ni maral.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   magični lonček- kdaj?
15.7.2005 22:50:55   
tinatona
Hojla!

Jaz sem mojemu dala zadnjič ko je bil prehlajen, pa je takoj povlekel. Samo full hitro teče (se mu ni treba matrat) in se mu je zaletelo, tko da bova zdaj rajši še malo počakala.

LP Tina :rozica:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?