|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   madeži od paradižnika,čokolade,...
23.9.2006 10:26:54   
Anonimen
s čim naj odstranim take madeže?vse drugo še nekako spravim proč,samo paradižnik (svež in omaka) in čokolada pa nikakor ne!!!
uporabila sem že vanish,varekino za barvno perilo,omino bianco,vsa tista čistila,ki jih imajo v dm-u,v takih malih flaškicah,in kaj vem še vse...
madeži so še vedno tam!
pa je čisto vseeno ali sem prala na 30,40,60 °C.takih pisanih majčk pa itak ne smeš prat več kot na 40.
tudi na nekaterih slinčkih in bomb.plenicah (ki jih uporabljam namesto slinčka) in sem jih prekuhala,so ostali madeži.
kako se ve spopadate s tem? s čim odstranite te zadeve?
ker mi je prav grdo videt zdej tiste cunjice take zaflekane...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: madeži od paradižnika,čokolade,...
23.9.2006 11:50:26   
tulip
Imam isti problem in nobene rešitve...
Kar ne morem verjet, ko neketere pišejo 'operem na 40 stopinj z Arielom/Persilom/čim podobnim in mi gre vse dol...'
Jaz namakam, mažem z vsem možnim, dam v stroj, ko je oprano drgnem še na roke, ker ni šlo dol....
Ni šans!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2006 12:37:40   
eya
Take stvari je treba takoj oprat, preden se zasušijo. Al pa vsaj namočit. Sicer pa imam za take primere tud oxi-nekaj in dam na madež pred pranjem.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2006 15:19:28   
paris
To je pa čudno, da ne gredo z ničemer dol madeži? Sicer je odvisno kakšen madež je, pa vseeno?
Jaz uporabljam Omino bianco za madeže od deodorantov na svetlih  majčkah ( tisto ko rata rumeno pod pazduho na belih majčkah), za kakšne madeže od hrane, zadnjič sem celo  madež od barve (Tesarol) namazala, in se še čisto malo pozna.
Vanish uporabljam kadar se mi zabarva cel stroj perila. Takoj po pranju, ko vidim, da je perilo zabarvano, dodam Vanish, še enkrat operem, pa je!
Ali pa tiste male zelene flaške- Devil, al kaj - se mi ne da zdele vstajat in it gledat v kopalnicouser posted image ,  s tistim sem jaz spravila dol madež od šmira na svetli bundi.

Je pa res kot je že ena rekla, madeže spraviš dol samo sveže, ko se enkrat zasušijo, sploh pa, če si že kaj probavala z nepravimi čistili, potem se pa ponavadi težko še kaj reši!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.9.2006 20:46:24   
Anonimen
sej lih v tem je fora,ker vedno splaknem ali vsaj namočim, če ravno nimam časa oprat takoj,ko se umaže in mi ne gre nič stran.
vanish,omino bianco,varekina,chante clair,dr.beckmann in vse možne pralne praške sem že uporabila in nič!!!
ja,sem šla prav pogledat,kateri madeži ostajajo-paradižnik,čokolada in na mojih majicah od potu in deodoranta.
ne vem,tako mi je žal teh cunjic.takih jih niti nikomur ne morem dat naprej.
aja,bom poskusila dat še v pomivalni stroj!user posted image če opere krožnike in lonce,niuser posted image  da ne bi še te majčke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2006 10:50:37   
darjavid
PreWash od podjetja Amway je super zadeva. Madež samo pošprejaš in ne rabiš takoj oprat, pomembno je da pošprejaš prej, kot namoćiš v vodo. 400ml doza stane 2500 sit.

lp,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2006 13:53:24   
BLAŽIKA
PreWash od podjetja Amway je super zadeva.

Ne odstopam od tega spreja. Do sedaj ni ostal niti en flek, doma pa imamo 19 mesečnico ki obožuje kadar je sama. Potem pa si predstavljajte kako zgleda po kosilu. Posebaj pa obožuje paradižnik in ajvar.user posted image

(odgovor članu darjavid)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.