Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: madeži na srajcah od deodorantov 15.4.2008 16:14:00
|
|
|
|
Lunc_a
|
Kupiti nov deodorant
|
|
|
|
RE: madeži na srajcah od deodorantov 15.4.2008 16:19:22
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Tudi če jih neseš v čistilnico, ti ne morejo nič pomagat. Na žalost.
|
|
|
|
RE: madeži na srajcah od deodorantov 15.4.2008 16:38:01
|
|
|
|
portugalka
|
žal ne obstajajo deodoranti za moške, ki bi bili brez posledic al mogoče katera kakega pozna?
|
|
|
|
RE: madeži na srajcah od deodorantov 15.4.2008 17:01:51
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
naj zamenja deo z takšnim ki ne pušča madeža, saj se teh madežev ne da več spucati.
|
|
|
|
RE: madeži na srajcah od deodorantov 15.4.2008 17:03:11
|
|
|
|
Volga
|
Ja, ne vem no, moj uporablja deo kristal, sicer se pozna bel flek zvečer, vendar, ko se zadeva opere, ni nobenih madežev nikjer več.
|
|
|
|
RE: madeži na srajcah od deodorantov 15.4.2008 20:26:59
|
|
|
|
mojsoncek
|
Kot je napisala Volga, presaltajte na deo kristal. Jaz ga uporabljam ze dolgo casa, pa mi ne pusti nobenih madezev na oblacilih.
|
|
RE: madeži na srajcah od deodorantov 15.4.2008 20:33:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: portugalka a mogoče katera ve, kako se to lahko odstrani, ker pralni stroj je na te madeže enostavno imun... moževe srajce so počasi že čisto fuč in ne vem, kaj in kako nardit... A pereš z gelom al praškom? Ker če pereš z gelom se pozna flek od VSEH deodorantov, če pa pereš iste cunje (uporaba istega deodoranta) s praškom, pa flekov ni.
|
|
|
|
RE: madeži na srajcah od deodorantov 17.4.2008 9:54:29
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Moj si vse srajice pred pranjem nažajfa z Ajax žajfo (trdo) in gre rolon lepo dol. Nažajfa pa predel podpazduh, manšete in ovratnik. Vedno se mu sicer ne ljubi, ampak če to naredi recimo vsako 3 pranje, je zadeva urejena (ni flekov in vonja po rolonu).
|
|
RE: madeži na srajcah od deodorantov 17.4.2008 14:31:35
|
|
|
|
naniplus4
|
Jaz sem te madeže pošpricala s Pre-washom od Amwaya, če pa ni šlo dol, sem pa dodala na Pre-wash še malo belila od iste firme. Včasih pa tudi najprej ta sprej, potlej pa še z Vanish sprejem našpricam. Do zdaj mi je šlo na te tri načine še čisto vsak flek ven - tudi ti od dezodoransov, pa tisti od čokoladnega sladoleda, pa še in še.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?