Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: madeži čokoladnega sladoleda 9.9.2007 14:27:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanesljivo pomaga, če TAKOJ, ko madež na stane, madež spereš oziroma podrgneš s prtičkom, namočenim v radensko (ali drugo mineralno vodo z dodanim CO2). Mi zdaj preventivno poleg čokoladnega sladoleda že kar radensko naročimo. S tem gre res neverjetno dol. Če pa nisi v polni bojni pripravljenosti tisti trenutek, ko madež nastane, pa ga greš napasti šele kasneje, potem bi pa rekla, da bi znal Meglio biti še najbolj učinkovit. Sicer pa lepo kupujte otroku "belo čokolado" (vanilijo), kot sem jaz enkrat videla starša potaloažit nekega otroka, ki je zehtaval čokoladni sladoled, tako kot starejši bratec. Ja, ja, seveda, ti imaš pa belo čokolado,. sta rekla, in je bil mali ves hepi.
|
|
|
|
RE: madeži čokoladnega sladoleda 9.9.2007 17:47:46
|
|
|
|
kajalin*
|
spet js.zeleni omio bianco,men odstrani vse madeže
|
|
|
|
RE: madeži čokoladnega sladoleda 9.9.2007 20:02:38
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Sicer pa lepo kupujte otroku "belo čokolado" (vanilijo), kot sem jaz enkrat videla starša potaloažit nekega otroka, ki je zehtaval čokoladni sladoled, tako kot starejši bratec. Ja, ja, seveda, ti imaš pa belo čokolado,. sta rekla, in je bil mali ves hepi. Vasja že preventivno hoče "črnega", da ga ja ne bi poskusila kaj nasračkat . Drugače pa Meglio kar fajn deluje; v skrajnem primeru pa namakanje čez noč v res gosti raztopini praška.
|
|
|
|
RE: madeži čokoladnega sladoleda 9.9.2007 22:30:02
|
|
|
|
klepetka
|
jaz z a take zadeve uporabljam TRIM;je zelo učinkovit
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2007 8:38:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: madeži čokoladnega sladoleda 10.9.2007 16:13:51
|
|
|
|
mily
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Sicer pa lepo kupujte otroku "belo čokolado" (vanilijo), kot sem jaz enkrat videla starša potaloažit nekega otroka, ki je zehtaval čokoladni sladoled, tako kot starejši bratec. Ja, ja, seveda, ti imaš pa belo čokolado,. sta rekla, in je bil mali ves hepi. Vasja že preventivno hoče "črnega", da ga ja ne bi poskusila kaj nasračkat . Drugače pa Meglio kar fajn deluje; v skrajnem primeru pa namakanje čez noč v res gosti raztopini praška. Sam mirki, da ti še barve ne "požre". Jst sem glih zadnjič tkole nardila in me je zjutri skor fršlok zadel. Sej madeža res ni blo več gor, barve pa tut ne. Oz. je blo vse šekast.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?