|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   madeži
12.11.2004 15:00:44   
tajara
Mene pa zanima ščim spravite madeže od sadja in zelenjave iz oblečilc.:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   madeži
12.11.2004 15:38:54   
petra + zoja
hello,
tudi midve imama veliko oblačil čisto popackanih ampak tako je, če namočiš v mlačno vodo takoj ko se umaže, še spraviš ven, potem pa malo težje!!!
:zmeden::zmeden::zmeden:

Jaz sem že probala veliko teh izdelkov ampak nič kaj ne pomaga ne Vanish ne nič od teh stvari, ki jih tako reklamirajo!!:grrr::grrr:

Meni je tašča prinesla en sprej, veliko madežev sem spravila ven, ampak čisto vseh pa ne!!!
Temu spaju se reče Pre wash spray je pa od Amway!!!
400ml stane tam okoli 2000 sit, ni tako poceni!!!

Pri nas tudi slinčki niso kaj učinkoviti!!!
:kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu tajara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   madeži
12.11.2004 16:16:51   
CUKRČEK
Ojla,
tudi jaz prisegam na Pre Wash od Amwaya.

lp

(odgovor članu tajara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   madeži
12.11.2004 16:26:53   
kimi
jaz mam vanish oxi action max da ne govorim da vsi fleki ne grejo dol:grrr: pa tako reklamo delajo. Očitno morš najprej mal praškaz vodo zmešat pa pustit nekaj časa na fleku potem pa še s praškom zmešat

(odgovor članu tajara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   madeži
12.11.2004 17:29:57   
Annny
Tudi mi prisegamo na Amway: imamo po moje vse njihove izdelke, sploh pa je super ta sprejček in njihov pralni prašek...pa kozmetika seveda:)

(odgovor članu tajara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   madeži
12.11.2004 21:06:02   
Anja167
Mi imamo pa BioShout, neko encimsko zadevo, s katero namažeš madež 2-3 minute, preden vržeš perilo v stroj. Sicer še nimamo sadnih in zelenjavnih madežev, ampak na drekcih deluje, pa na jogurtih, ki si jih mami poliva po majicah ;) , tudi.

(odgovor članu tajara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   madeži
12.11.2004 21:36:22   
Anonimen
VSE sadne, zelenjavne, mastne, krvave, zaprane in ne vem kakšne še madeže zanesljivo 100-odstotno opere sprey TRU od Vanisha, ki se ga dobi v Merkurju v Avstriji!!!!! Stokrat preverjeno!!!!!

(odgovor članu tajara)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   madeži
13.11.2004 21:41:43   
tajara
Tudi jaz imam sprej od Amweja vendar nekatirih madežev nism spravla vn.A moram takok ko zapackava namazat.:zmeden:

(odgovor članu tajara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?